Temmuz ayında Brighton'a gitmeyi planlıyorum dil için. 6 haftalık bi program düşünüyorum. İngilizce bilgim intermediate veya upper-int. düzeyinde diye tahmin ediyorum. Ancak konuşmada sıkıntım var. Bana tavsiye edebileceğiniz çok pahalı olmayan bir dil okulu var mı?
Bir de aile yanı yarım pansiyon konaklama düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir aile ve tabiki nasıl ulaşabileceğim konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.
vereceğiniz en ufak bir bilginin bile bana yardımı olur. okul konusunda çok kararsızım. Okullar arasında çok fiyat farkı var. şirketteki arkadaşlarım okulun çok da bir önemi olmadığını söylüyorlar. siz ne düşünüyorsunuz?
slm bende gecen hafta vize başvurusu yaptım 8 haftalık dil okulu için brightona gitmeyi planlıyorum temmuz başı başlıyor dil okulu ve özellikle yakın bi arkadaşım brightonı çok tavsiye etti gerçekten harika bi yermiş
slm bence londra ve callan schooll çok daha iyi bir tercıh olur...bende 16haziranda callana baslıorm...
mrba arkadaşlar size ufak bir sorum olacak ben 6 aylık bir dil okuluna başvurcam vize verirlerken benden sağlık raporu isterlermi çunku ufak bi rahatsızlıgım var onlar bunu bahane gösterirlermi eğer cvplarsanız çok sevinirim hepinize iyi yolculuklar