Brighton Da Dil Okulu Ariyorum Yardimci Olurmsunz Arkadaşlar
herkede slm öncelikle...dil okulu için brightona gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar fakat hangi dil kursu daha iyidir daha faydalıdır ve türk hangisnde daha azdır bilgisdi olan varmı???orda olanlar ve bilgisi olan varsa yardımlarnı bekliyorumm..
Öncelikle bahsettiğin okul almanların okuludur. Şu anda isim değişikliğine gidiyor. Daha çok Malta'da gayet iyi bir okuldur ancak Brighton'daki şubeleri için pek olumlu referanslarım yok.
anladım sağol...ilk tercihim regencycollege olacak gibi görünüyo... bu okul hakkında bilgin varmı ... bilgisi olan arkadaşlarda yazarlarsa görüşlerini sevinirim..
Sprachcaffe Brighton'a gittim 3 hafta bire bir. cacık diyebilirim.ve dahada bombası gittigim zaman bugun gazetesiyle anlasmamı ne yapmıslar kurayla turk geliodu hala oylemi bilmiyorum ama yazın oyleydi.tabi birde ingilizce valla kursta oğrenikmiyo sokakta oğreniyosun www.languages-plus-brighton.co.uk direk sitesi buda email: [email]brighton@languages-plus.co.uk[/email]
acente varsa cıkar aradan daha ucuz fiat alabilirsin donmeden once sormustum bidaha gelmek istesem gene acente ilemi temesa gecicem die zoe die bi karı vardı kartını verdi buraya mail at daha ucuz fiat veririz dediler acentanın payını dusup o tarz bisey dedi
brgihton on numara sehir ama acaip para gidiyo orda ( tabi bu benim harcamam seninki farklı olabilir )
Sprachcaffe Brighton için yazılan doğrudur. Hakikaten "cacık" doğru bi tanım olmuş.
Okulun beni ara ben sana ucuz fiyat veririm demesi de cacıklığının bir diğer ispatı. Acenta (Agent) denen şeyin tam Türkçesi "temsilci". Düzgün bir okul kendi temsilcisi aracılığıyla kayıt olsa da olmasa da aynı ücreti alır zaten, ki cacıklık ordan bile belli. Ki çok doldur boşalt usulu çalışan ilgisiz bir okul bu.
Demek ki neymiş: cacık olan okullardan uzak durmak lazımmış özetle
Brighton için iyi okul soruyorsanız Embassy CES hakikaten iyidir. Yeni binaları geçen sene açıldı neredeyse rakipsiz hale geldiler Brighton'da. Bunun dışında St Giles sayılabilir bir de.
Ekonomik olsun diyorsanız Regency idare eder sanırm.
MRB ARKADAŞLAR Brighton daki the castle school of english dil okulu hakkında bilgisi olan varmı acaba...orada olanlar,,oraya gitmişler yada o okul hakkında bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşabilirmi???açıkçası o okulu tavsiye edermisinz..cvp verirseniz memnun olurum
british study centre çok kısa zaman içerisinde LSI ( Türk yoğunluğu olarak) gibi olacak belkide oldu bile. Hatta İzmir'li dolu okulda haberiniz olsun.Ama St. Giles iyi bir okuldur bende tavsiye ederim.
MRB ARKADAŞLAR Brighton daki the castle school of english dil okulu hakkında bilgisi olan varmı acaba...orada olanlar,,oraya gitmişler yada o okul hakkında bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşabilirmi???açıkçası o okulu tavsiye edermisinz..cvp verirseniz memnun olurum
Tha castle school of English'in BC onayı bile yok nerden buldun bu okulu? Ayrıca BC onayı olmamasına rağmen gayette pahalı bir okuldur. Bence yanlış bir tercih olur.