Bournemouth'ta SNT International College'da 6 ay 1200 pound kampanya varmış.
Fakat adamların konaklama fiyatı haftalık 400 pound!
İlk hafta için kalınabilir.Fakat daha sonrası için aylık 70-100 pound kiralık yer bulunabileceğini söyledi.
Bu konnuda yardımcı olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Şİmdi teşekkür.
napıyosun ya 400 pound haftalık kalıcak yer mı olur sen karıştırmışın bence o dediğin aylık 400 pound'tur. İki hafta sonrası için de aylık 70-100 pound arası değilde, haftalık için bulursun
haftalık 400 sterlin bana da çok geldi ne o öyle kafayı yemiş bunlar. kısmet olursa ben de temmuzun ilk haftası bournemouth a gidicem. mesela benim kalacağım yer haftalık 110 sterlin. başlangıçta alışma devresi için mecburen kabul ettim
ağustos başından itibaren yerimi değiştirmem gerek.
yani bana da daha uygun bir yer lazııııımmmm!!!
yol gösteren arkadaşlar olursa, şimdiden teşekkürler...
Bournemouth'ta SNT International College'da 6 ay 1200 pound kampanya varmış.
Fakat adamların konaklama fiyatı haftalık 400 pound!
İlk hafta için kalınabilir.Fakat daha sonrası için aylık 70-100 pound kiralık yer bulunabileceğini söyledi.
Bu konnuda yardımcı olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Şİmdi teşekkür.
kardeş fiyatı okurken üstündeki başlığa da bak 200 sterlin (2 haftalık) aylık 400 ediyo.... naptın sen hiltonda mı kalcan yaww
arkadaslar bende bournemouthta ev kiralıycam bi ev buldum tam merkezde okulum english2000 e yürüyerek 5 dakika fakat ücreti 700 pound ama ev 2 oda 1 salon ayrı mutfak,hem duş,hembanyo birde ayrı küçük wc var ev cok nezih bi yerde kendime ev arkadası aryıroum ilgililenler msj atsın lütfen