Merhabalar,
Uzun zamandır diyalogları takip ediyorum ve böyle bir paylaşım ortamının olması ayrıca insanların birbirlerine yardımcı olması çok güzel bence.
Ben aralık ayında Bournemouth Anglo Continental'a başlıyorum ve 7 ay kadar kalıcam
Dil eğitimi için 7 ay yeterli midir acaba?Okul hakkında bilgisi olan varsa da fikirlerini öğrenmek isterim.Birde Bournemouth hakkında birşeyler yazarsanız sevinirim.(Genel birşeyler internette var ama gündelik hayata ilişkin karşılaşabileceğim zorluklar neler merak ediyorum da)
Teşekkürler herkese.
şimdilik ortalama sürem 7 ay gözüküyor.Ama gerçekten dediğin gibiyse durum pek iç açıcı diil benim açımdan
Gelişimi takiben ilk 2. ay sonu gibi işe girmeyi planlıyorum.(tanıdıklar var yardım edeceklerini söylediler)
pratik filan olur gibi sanki.
Gönül isterdiki şöyle 1 yıla filan yayıp sebest serbest öğreneyim.Ama şimdilik 7 ay gibi bir süre kısıtı sözkonusu benim açımdan.
Elimden geleni yapıcam artık Ama kendime güveniyorum
bence kisiye gore degil yaptigina gore degisir. ben buraya ilk geldigimde ingilizcem idare ederdi ve hala idare eder. bunun benim kapasitemle degil yaptiklarimla ilgisi var. 4 senelik bir universiteyi eger hic iste calismassan ve adam gibi okula gidersen 4 senede rahat rahat bitirirsin. ama hem ev parasini hemde okul parasini cikarmak icin hem calisip hem okursan o okul 6 seneden once bitmez.
ayni sey arkadaslar. londraya cebimde 400 p la geldim. o yuzdende gece gunduz calisiyorum ve ayni zamanda da her gun okula gidiyorum. ev ucuz oldugu icin turk arkadaslarla ayni evde kaliyorum. hem eve her ay para veriyorum hemde okulu oduyorum. kisisel giderlerimi karsilamak icinde ayri para tabii. ingilizceyi sadece okulda gunde 3 saat calisiyorum. yani kisacasi ders calismak icin okula gidiyorum.
umarim simdi arkadaslar anlamistir neden biz ingilizce ogrenmek icin 6 ay yetmez dedigimizi. eger calisarak okuyacaksan zaman uzun.
amaa paran varsa 9-10 ayda (hic turkce yok) temiz isini bitirir gidersin.