İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 05.05.2008   #1
feryal79
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Bournemouth'a geliyorum

6 temmuzda ordayım dil okuluna gideceğim 3 haftalık orada olan arkadaşlar varmı ve yapmamız gerekenler varsa yardım edin
feryal79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2008   #2
byzislambol
Çaylak Üye

Yazılar: 9
merhaba ben bournemouth'dayım....ben de cok tecrübeli sayılmam yeni geldim sayılır fakat elimden geldigimce yardımcı olmaya calışırım..tam olarak ne ögrenmek istediginizi yazarsanız bilgim dahilinde cevaplarım..
byzislambol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2008   #3
feryal79
Çaylak Üye

orada ortam nasıl ve cep telefonu nasıl kullanılıyor orada
Alt 05.05.2008   #4
byzislambol
Çaylak Üye

Yazılar: 9
sahil kenti canın fazla sıkılmaz, ulaşım çok sade zorluk çekmezsin, londra'ya oranla göçmenlerin sayısının çok az,3 gündür dolaşıyorum bir tane korna sesi duymadım,hayat pahalı tahmin ettigin üzere,her yer yemyeşil ve her an her yerden sincap çıkabiliyor,telefon olayına gelince ben gelirken aveamı getirdim avea çekmiyor,onun dısında başka bir şebeke ile gelirsen ve yurtdışı aramalara açtırırsan konusabilirsin sanırım fakat pahalıya patlar..yurtdışı aramaları için tel. kartları varmış onlardan alırsın (ben de öyle yapıcam)...aklıma gelen bunlar..daha spesifik sorarsan daha fazla yardımcı olabilirim...ayrıca bournemouth'da yaşayan türk arkadaslar varsa onlarda yazssın...acıkcası benim de soracaklarım var ))
byzislambol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008   #5
feryal79
Çaylak Üye

teşekkür ederim yardımların için
Alt 10.10.2009   #6
Nurdan Özcan
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Mrb

Kısmet OLursa bende Ocak sonu gidicem . Benim bütçem çok sınırlı bu üzden orda iş bulmam çok önemli . bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz
Nurdan Özcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2009   #7
Yaman
Üye

Yazılar: 36
Alıntı:
Nurdan Özcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kısmet OLursa bende Ocak sonu gidicem . Benim bütçem çok sınırlı bu üzden orda iş bulmam çok önemli . bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz
valla bıktım artık yazmayacağım diyorum herseferinde ama canım sıkıldığında bir bakayım sadece diyorum ve yine yazmadan edemiyorum bu forum bağımlılık yarattı galiba )
Yaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2009   #8
Yaman
Üye

Yazılar: 36
Alıntı:
Yaman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
valla bıktım artık yazmayacağım diyorum herseferinde ama canım sıkıldığında bir bakayım sadece diyorum ve yine yazmadan edemiyorum bu forum bağımlılık yarattı galiba )
nurdan merhaba, eğer iş arıyorsan mutlaka Londra yı seçmen gerekiyor sonra pişman olursun demiş olayım... eğer okul işini henüz halletmediysen tabi
Yaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009   #9
crow
Üye

Yazılar: 84
merhaba feryal.bournemouthda daha önce kalan biri olarak şunları aktarabilirim.çookk ama çokk güzel bi yer.iş bulma şansında o kadar düşük degill.biyerlerden mutlaka bişeyler cıkar.tel olayına gelince orda tesko mobile o2 vs tarzı hatlar var. sana tavsiyem onlardan al zaten hemen hemen heryerde satılıyor.
crow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009   #10
ANURTAC
Çaylak Üye

Yazılar: 21
bournemouth hk

Alıntı:
crow´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba feryal.bournemouthda daha önce kalan biri olarak şunları aktarabilirim.çookk ama çokk güzel bi yer.iş bulma şansında o kadar düşük degill.biyerlerden mutlaka bişeyler cıkar.tel olayına gelince orda tesko mobile o2 vs tarzı hatlar var. sana tavsiyem onlardan al zaten hemen hemen heryerde satılıyor.
çok şükür iyi bir şekilde açıklama yapan bir arkadaş ile karşılaştım.
westbourne academy okuluna yazılıp bournemouth e gelmeye karar verdim.
bize daha detaylı anlatırmısın
anladığım kadarı ile bizim taksim oranın londrası
bournemouth ta sarıyer gibi sakin...
evet hiç ing yok evden 2 ay içinde destek almadan okul ve iş olayını çözmek istiyorum...
bilgilerin için teşekkürler...
ANURTAC isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil