ben varım, şuan boscombe'dayım, yarın southbourne tarafına taşınıcam...
geçen sene 2 ay bu senede şuan 3.haftanın içindeyim. daha 1.5 ay burdayım...
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum, öğrenciler için gerekli olan yerleri istanbul kadar iyi bilirim
walla cumartesi geldim ilk 2 gün nasıl geçicek diye düşündüm sonra pazartesi sınav oldu salı günü derse gittim fakat girdiğim sınıftada sadece ben ve bi kişi yeni öğrenci diğerleri eski öğrenciler ve yasıtım ve yasıma yakın birisi cıkmadı sınıfta suan böyle gecıo biraz hafif karamsarlık war
walla cumartesi geldim ilk 2 gün nasıl geçicek diye düşündüm sonra pazartesi sınav oldu salı günü derse gittim fakat girdiğim sınıftada sadece ben ve bi kişi yeni öğrenci diğerleri eski öğrenciler ve yasıtım ve yasıma yakın birisi cıkmadı sınıfta suan böyle gecıo biraz hafif karamsarlık war
Merak etme, geçen sene ilk geldiğimde duvara kafa atıyodum rahatlamak için ilk gün
depresyon, bunalım, içe kapanma, asosyallik her bişey vardı ilk gün. Evden bi çıktım, rahatladım kendime geldim.
Sormak istediğin bişey olursa özelden veya buradan yazabilirsin,
Merak etme, geçen sene ilk geldiğimde duvara kafa atıyodum rahatlamak için ilk gün
depresyon, bunalım, içe kapanma, asosyallik her bişey vardı ilk gün. Evden bi çıktım, rahatladım kendime geldim.
Sormak istediğin bişey olursa özelden veya buradan yazabilirsin,
Selamlar...
aynen bende hissettim onu ama önceki mesajımdakı söylediğim gibi okuldakı sınıfta yaş olarak benden yaş olarak ufaklar bide eski öğrencıler ve herkes kendı vatandaşlarıyla sohbet ediyor kendı aralarında samimiyetlik kuruyolar özellikle ispanyollar..senın ne zaman cevren oluştu arkadaşlıklar filan?
Yahu biz zaten konuşuyomuşuz seninle Hay allah belanı vermeye
koptum akşam akşam
....
İspanyollar buraya tatil amaçlı geliyor sanki, italyanlar ve ispanyollar kendi kendilerine grup kafilelerle geliyolar o yüzden o samimiyet. Ben bayağı sosyal biriyim benim 2. gün grubum oluşmuştu hatta ben ayarlıyodum insanları... Ama bu sene biraz değişik. Özellikle pek dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum. IELTS sınavına hazırlanıyorum o yüzden sosyal hayat fifti fifti