İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 11.10.2007   #1
istanbul_aşığı
Çaylak Üye

Yazılar: 6
bournemouth

selam arkadaşlar. İlk önceleri oxford şehrini düşünüyordum ama şimdi diğer alternatifleri de değerlendiriyorum. bournemouthta 2 okul var. Beet Language Center ve SNT International College. Bu okullar hakkında bilgisi olan var mı. Bu okullar gidilebilir okullar mıdır. yani eğitim kalitesi ve türk sayısı açısından
istanbul_aşığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
ordaki masraflarini karsilayacak kadar paran varsa git. yoksa ne bournemot da nede oksfortta is imkani dogru duzgun yok. haberin ola. yoksa ii okullar
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2007   #3
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
o okulları hiç duymadım bilmiyorum ama oxford ta bulunmuş biri olarak ve borunemouth dan da yakınlarımdan duyuduklarım açısından şunu söyleyebilirim.

-Türk sayısı bu yerlerde hemen hemen aynı ,yani gideceğin okullarda %90 türk görme olasılığın var. Güneylerde Türk olmayan bir yer arıyorum dersen buralarda öyle bir şansın yok. Belki kuzeylerde, iskoçyanın kuzey noktasındaki küçük yerleşim birimlerinde Türk olmayan yerler bulabilrsin "belki".

-sormamışsın ama madem calibri söz etmiş bende 1-2 bişey ekleyim. Dediği gibi iş konusunda oxford dan hiç medet umma 2 üniversite sayısız dil okulu sayesinde iş imkanı çok çok çok düşük.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2007   #4
istanbul_aşığı
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Alıntı:
phoenix7´isimli üyeden Alıntı
o okulları hiç duymadım bilmiyorum ama oxford ta bulunmuş biri olarak ve borunemouth dan da yakınlarımdan duyuduklarım açısından şunu söyleyebilirim.

-Türk sayısı bu yerlerde hemen hemen aynı ,yani gideceğin okullarda %90 türk görme olasılığın var. Güneylerde Türk olmayan bir yer arıyorum dersen buralarda öyle bir şansın yok. Belki kuzeylerde, iskoçyanın kuzey noktasındaki küçük yerleşim birimlerinde Türk olmayan yerler bulabilrsin "belki".

-sormamışsın ama madem calibri söz etmiş bende 1-2 bişey ekleyim. Dediği gibi iş konusunda oxford dan hiç medet umma 2 üniversite sayısız dil okulu sayesinde iş imkanı çok çok çok düşük.
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. türkün olmadığı yer yoktur mutlaka ama ben en az olan bölgeyi bulmaya çalışıyorum. bu nedenle londrayı tercih etmeyi düşünmüyorum. çünkü ilk kez yurtdışına çıkacağım ve seviyem pre-intermediate
istanbul_aşığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2007   #5
afterlife
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Şubatta Bournemounth ta bir dil okuluna gelmek istiyorum akademik yıl programını düşünüyorum yani 9 ay orada olacam ama bir türlü okula karar veremedim burada konuştuğum ofis kaplan aspect (artık birleşmişler ) okulunu tavsıye ediyor. Ama fiyat olarak 2 okul arasında bayagı fark var snt college diger okulun yarısı kadar beni düşündüren ucuz olmasının nedeni egitiminin kalitesinden kaynaklıyor olabilir mi ? birde english2000 okulu var onun fiyatıda uygun ama okul hakkında fazla bilgim yok
bana bournemounth ta iyi bir okul önerirseniz sevinirim
afterlife isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2007   #6
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
bournemouth da her okul iyi

Konu phoenix7 tarafından (28.05.2008 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008   #7
barish
Britanya Polisi

Yazılar: 82
phoenix7;
ne zeki adamsın sen bea)
barish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2008   #8
mosses
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Re: bournemouth

[mrb ben bournemouthda gittim okullar iyi ama is imakin sifir..birde cok kucuk cok turk var....siniflar arab ve turklerle dolu.....paran varsa git....ama cok pahali bil... ben yeni geldim......
mosses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2008   #9
barish
Britanya Polisi

Yazılar: 82
hiç mi memnun değilsin.?
barish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2008   #10
Burak81
Üye

Yazılar: 42
arkakadaslar size sunu soyliyim ucuz okul genelde vize icin para veripte sadece vize almak!!!? icin gidilen okullardir yani benm kursa gidiyoruim diyip vizeye basvurmak icin genelde kullaniliyor ama gel gor ki egitim sifirdir.. oyuzden buraya gelme amacin gercekten dil ogrenmekse sana tavsiyem paraya kiy ya st gills yada callan school a gel benden sana tavsiye.. simdi icinizden callani kotuleyecek olanlar olabilir ama sunu soyleyebilirim ben suan callana gidiyorum ve cokta memnunum eger ki alt yapiniz varsa kesinlikle callani tercih edin.. hocalari cok iyi ve cok ilgileniyorlar..
Burak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil