İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

bournemouth hakkında yardım istiyorum

Seçenekler Stil
Alt 10.07.2007   #1
edanur
Çaylak Üye

Yazılar: 7
bournemouth hakkında yardım istiyorum

selam arkadaşlar,
1 yıl süreliğine bornemouth'a gelmeyi düşünüyorum dil okuluna da gideceğim. merak ettiğim bazı konular var. burada yaşayan tüklerin oranı nedir, bir türk mahallesi var mı, yani başımız sıkıştığında derdimizi türkçe olarak anlatacağımız birileri varmı, burada ev kiralama olanakları nasıl, tek kişilik bir ev aşağı yukarı kaç paund olur ayda, evler nasıl kiralanıyor, emlakçıları nerden bulabiliriz, son olarak londra havaalanına indikten sonra bournemouth'a nasıl gidebilirim, nasıl bir yol izlemeliyim. bu konularda bilgisi olan varsa lütfen cevap versin. teşekkürler.
edanur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2007   #2
masssmavi
Çaylak Üye

Yazılar: 3
mrb

mrb ben bournemouth ta yasiyorum burasi ingilterenin egitimde en ilerlemis yeri derler ama kaziktir turk coktur ama sehir olarak guvenlidir.
turk baya baya cok hatta desem yeri var okullar asiri ticarete dokmus durumdular ozelikle bournemouth londradan sora ikinci diyebilirim ticaret konusunda.. kisiye gore degisir ben burayi sevemedim...
masssmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil