Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Bournemouth civari host family araniyor

Seçenekler Stil
Alt 11.09.2009   #1
crow
Üye

Yazılar: 84
Bournemouth civari host family araniyor

Merhaba arkadaslar.. Bournemouth civarında host family arıyorum.bir seneyi geçgin vizem var hala.bilgisi olan arkadaslar lütfeeen sizlerden güzel haberler bekliyorum
crow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2009   #2
emine turhanoglu
Kıdemli Üye

Yazılar: 208
Peter Pan Nannıs 9 Wessex Hoife St. Neonards road Bournemount
emine turhanoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2009   #3
crow
Üye

Alıntı:
emine turhanoglu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Peter Pan Nannıs 9 Wessex Hoife St. Neonards road Bournemount
tam olarak bilgi verebilirmisin?
Alt 11.09.2009   #4
emine turhanoglu
Kıdemli Üye

Yazılar: 208
bir ay kaldığım bir ingiliz bayana aitti.6 yıl önce. o zaman yuvaya giden bir kızı tıpta okuyan bir oğlu vardı. Bir daha gelirsem doğrudan yazmamı istedi.Okul veya acenta üzerinden oldumu daha pahalı oluyor.Ev ana cadde üzerinde sokak girişinde 2.sırada.Büyük bir ev. Başka öğrencide vardı.Bir veya 2 tek kişi için,3tanede çok kişili odası vardı.Kendi odalarıda ayrı. Salonu kullanmamada birşey demedi.Ama ilişki önemli.Ben hiçbir zaman arkadaşımı kapıya dahi getirmedim. Bana sabah kahvaltıda akşam yemekte verdi.Evde olduğumda öğlen yemeğede çağırdı.Ama bende boş vaktimde yardımcı oldum.Küçük kızla oynuyordum. Bazen parka götürüyordum.Ama asla zorlama değil o an boşsam ve canımistediyse.Keyfi olarak.Sanırım yoğun sezonda haftalık75 ödedim.tek kişilik odaya.O şehre dört kez gittim. Üçünde aile yanında kaldım.Şimdide gitsem aile yanında kalırım.En soğuk dediklerimiz bile sende kurallara uyarsan memnun olmanı sağlar. Bir kez gittiğimizde ev kiraladık bunun nedenide o gidişimizde 7 kişi idik ailece ablam kuzenlerim kendi çoçuklarım gibi ayrılmak istemediğimiz için.Çoçukları okula bırakıp aylık kiraladığımız araçla biz gezmiştik. Apart tam merkezde idi isterseniz adresini atmışım ama yerini tarif edebilirim. Hoşçakalın
emine turhanoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009   #5
crow
Üye

Alıntı:
crow´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaslar.. Bournemouth civarında host family arıyorum.bir seneyi geçgin vizem var hala.bilgisi olan arkadaslar lütfeeen sizlerden güzel haberler bekliyorum
arkadaslar kimsenin bi fikri bi duyumu yokmudurrr

Seçenekler
Stil