İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

Bournemouth a geliyorum az kaldı!!!

Seçenekler Stil
Alt 16.08.2008   #1
atalayuzun
Kıdemli Üye

Yazılar: 142
Bournemouth a geliyorum lütfen yardım!!!

Merhaba arkadaşlar ,

Kısmetse Bournemoutha gelicem eylül ayında . Klasik yorumlar hep bir gün güneşli bir gün yağmurlu hava var diyorlar burda. Gerçekten ölemi.?? Yanıma ne tarz kıyafet alcagıma tam karar veremedim. Genelde kalın türden soğuk hava için uygun kıyafetler götürcem. Ne dersiniz ?? Bide kendim Heathrow havalimanından inip Bournemouth a gidebilmem için ne yapmam gerek desem ?

Konu atalayuzun tarafından (16.08.2008 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.
atalayuzun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008   #2
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
hava konusunda gercekden yazin bile yagmur yagiyo bazenleri ayni gun icinde hem gunes hem yagmur oluyo havasi cok karisik sen iki mevsime gore hazirlan
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2008   #3
HELEN
Üye

Yazılar: 48
YOLCULUK İÇİN YARDIMCI OLUR: www.tfl.gov.uk
HELEN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2008   #4
OandA
Çaylak Üye

Yazılar: 1
bournemouth

Havalar yagisli su sira ama eylul ayi normalde sicak olur (sana gore normal tabi).Bournemouh a gelmenin en kolay yolu hemen heathrow terminalinden kalkan otobusler.Kime sorsan gosterirler.Ayrica tren de var ama o zaman victoria station a gitmen gerekecek.

Bus en ucuzu.Normalde de her saat basi var.Internetten bilet alabilirsin.Eger internetten alacaksan bileti geldigin saatten en az 2 saat sonra olan otobusu sec.Cikis bazen guc oluyor.Eger erken cikarsanda onceki otobuste yer varsa ona da binebilirsin.

adres.www.nationalexpress.com
OandA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil