Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

Blackpool nasıl bir yer?

Seçenekler Stil
Alt 19.08.2007   #1
arzudilara
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Blackpool nasıl bir yer?

iyi günler arkadaşlar.
ben İngilteye'ye yerleşmek istiyorum .Bunun içinde uyGun yer olarak Blackpool şehrini düşündüm .Orası ve oranın insanları hakkında bilgi verebilirmisiniz ?Ne tarz insanlar yaşar en çokta bunu merak ediyorum ..
Umarım en kısa zamanda yanıt alırım .Şimdiden teşekkürler
arzudilara isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
bi saniye simdi. arzucum simdi sen en uygun sehrin blackpool oldugunu nasil dusundun? ben bir yere yerlesmek istedigim zaman senin sordugun sorulara oncelikli cevap ararim.
bende isvicreye yerlesmek istiyorum ama daha anca hava alanindan gecebildim. oda aktarmali ucarken. durumun nedir ingiliz vatandasi falanmisin yoksa evde otururken oylesine dusunuverdin buraya da yazmak mi istedin nedir yani olayin !!!
aciklarsan bi zahmet ondan sonra yardimci olmaya calisalim sana
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2007   #3
arzudilara
Çaylak Üye

Yazılar: 3
ya şöyle açıklayım . Orda sevgilim yaşıyor.O İngiliz. Ama forumlarda okuduğum kadariyla ingiltere'nin bazı yerlerinde ırkçılık çok fazla.Oyüzden biraz çekiniyorum.
Araştırıyorum İngiltere 'yi.
arzudilara isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007   #4
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
ingilterede irkcilik falan yok. bunu kim uyduruyo anlamiyorum. ama sonucta sen yabancisin kimseden de bir ingilize davrandiklari gibi sana davranmalarini bekliyemezsin.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007   #5
Diler
Çaylak Üye

Yazılar: 9
dun tv de Blackpool daki bazi clublari gosterdiler. superlerdi. millet ucmus. icenler, dagitanlar, gayler, kavgalar falan acayip canli bir yere benziyordu :P ama gece hayatiyla yola cikmamak lazim dimi ingiltere nin havasi, suyu belli. ee sevgilini de tanidigina gore. yasadigin yerin cok da onemli olmamasi lazim bence. bana sorarsan 4 aydir burdayim ve burda yasamak isteyim, istemedigime henuz karar verebilmis degilim. sana iyi sanslar. olmadi geri donersin denemek lazim.
Diler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2007   #6
alikeles
Çaylak Üye

Yazılar: 1
ordaydım

az önce cvp attım ama olmadı herhalde.ocakta toplantı için blackpooldaydm. kumarhaneleriyle ünlü yazları bütün ingilterenin oraya hücum ettiği şirin bir yer. 18 pounda oda kahvaltı bulursun ama kışın. yazın yatak bulmak zor. parkları , gri denizi dünyanın en büyük rollercosteri ball salonu ,eyfelden sonraki 2 eyfeli il güzel bir yer. git bence.
bol sanslar
alikeles isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2008   #7
gitaneserdar
Çaylak Üye

Yazılar: 15
aslinda sadece yaz sezonlarinda guzel oluor blackpool kisin bir sey yok..!
ama bir manchester a nerdeyse 30 dakka bu yuzden yasanilabilir bir yer sadece istanbulda gormeye alismis oldugun o denize kotu diyorsan blackpool u gorunce cok ariyacaksin o guzelim mavi rengi
gitaneserdar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil