Universite icin ( Aston University ) Birmingham yakinlarina tasindim. 8 ay kadardir burdayim.
Birmingham
Birmingham ideal buyuklukte bir sehir, gezielcek gorulecek yerleri yeterince coktur, Cok aktif bir sehir merkezi vardir. Alisveris merkezleri coktur, sehir merkezi insani sikmaz. Bir cok yesili ve Ormani olan sehirlere cok yakindir ( doga gezileri, cesitli aktiviteler, haftasonu rahatlmak icin )
Turk Nufusuna gelince pek bilgim yok, acikcasi 8 aydir hic turk gormedim
Newman University College'ın birmingham merkezine uzaklığı ne kadar acaba google earth den bakıyorum ama.. orada yaşayanlardan bilgi almak gibisi yok diye düşünüyorum. birminghamdan 18,21,22 numaralı otobüsler gidiyormuş bunu biliyorum
ben birminghamda yasiyorum...2001 mart ayindan beri...birminghami cok seviyorum...pek gezdigimi soyleyemem ama sakin ve sessiz bi yer londraya kiyaslarsak...gizem benim kiz kardesim newman'a gidiyor ve cokda begeniyor...
dil kursunu smethwick'deki sandwell kolejde yapiyorlar..ne tur bilgi istiyorsun tam anlamadim ki...
Ben de birkaç ay için de Birmingham'a gelicem. Sanırım siz de orda yaşıyorsunuz. Biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz. Mesela pahalı bir yer mi orası, Türk nüfusu çokmu, iş bulmak kolaymı gibi..
Şimdiden teşekkürler..
Ben de birkaç ay için de Birmingham'a gelicem. Sanırım siz de orda yaşıyorsunuz. Biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz. Mesela pahalı bir yer mi orası, Türk nüfusu çokmu, iş bulmak kolaymı gibi..
Şimdiden teşekkürler..
cok turk var ama hepsi bi arada olmadigi icin cogu bir birini tanimiyor...ya da taniyamiyor bir birlerine uzak yasadiklari icin surekli gidip gelemiyorlar...is imkanlari yapmak istedigin ise gore degisiyor...is cok calismak istiyorsan pahali olup olmadigina gelince...gun gectikce pahalilasiyor...baska bi yere gitmedigim icin kiyaslama yapamicam uzgunum..