adamim sen burda yasaya yasaya tam ingiliz olmussun. ya anlamakta zorlaniyosun yada yada isin gucun yok bole sitelerde dolanip milletle ugrasiyosun. ama neyseki ben sabirli insanim. hemen anlamadigini ve hatta zor anladigini varsayarak anlatayim canim sana. gerek sanal gereksede reel bu konuyu arastirdim ben. ancak fiyatlar cok ucuk geldi ve belki birilerinin bildigi ve paylasmak istedigi bir bilgi vardir kaygisiyla bu maili gonderdim. Kaldiki su an sana soyleyebilecegim sey eger biliyosan ben hala paylasima hazirim Ha bilmiyosan bence kendini hic yorma "yok cevap yazicam, laf yetirtiricem, aman altta kalmayayim uyuyamam yoksa gibi konularla hic keyfini bozma. birde sana tavsiyem hayatta seni tatmin edecek daha ici dolu ugraslar bulabilirsin
uzatmayalım demişin,iyi demişin hoş denişinde,bu kadar anlamada güçlük çektiğimi söyleyene kadar kadar ilerlemişin..e bende doğal olarak kendımı savunkmak zorundayım..biliyorum burası böyle bir mekan deıl ama..
araştırdıysan koy okulları fiyatlarıyla bunlardan başka bildiğiniz daha ucuz okullar varmı desen bak nasıl yazıyor mıllet.öyle bişey yazmışsın ki,bana göre ucuzdur,ucuz derken sınır nedir yanı?bu konuda kımse sana yardımcı olmaz yani..
ayrıca sana bu konuda bi tavsiyem olsun..danışmanlık şirketlerinden araştırdıysan bu konuyu..yanı bunların lıstelerınden araştırdıysan,olmaz..
adamlar kendı komısyonları yuksek olsun dıye genelde yuksek okullar koyuyolar..Birmingham + language school yaz,yada tam tersi böyle yaz,direk okullarla irtibata geç ve bunlardan fiyat al..
son cümle olarak,sen bunu uğraş olarak görüyosan tek uğraşım bu deıl sen kafana takma..ayrıca ıngılterede yasamıyorum..görşz..