arkadaşlar dilimizi ilerletebilmek için bi forum oluşturup,ingilizce alıştırmalar yapabiliriz kendi aramızda.gitmeden önce pratik yapmada fayda var diye düşünüyorum.bana katılanların yazılarını burda görmek isterim
arkadasim tam olarak anlamadim konuyu biraz acarmasin,ingilizceyi ilerletecegi konusu onemli bir konu bence anlarsam sana destek olurum;bu arada sanirim daha gelmedin ingiltereye;; saygilar
hayır.master öğrencisiyim inşallah tezim bitince mart gibi gelcem.ingilizce yazışırsak benim gibi bilmeyenlerin ingilizcesini ilerletmede faydalı olcağını düşünüyorum.(tabi alay konusu olmamakda önemli)ingilizcem çok zayıf ve belki bu şekilde bişeyler kapabilirim dedim kendi kendime.bomboş bi şekilde gelmek istemiyorum.dersaneyede malesef zamanım yok okulum olduğu için.
csayın cabanı ve dusuncelerini takdirle karsılıyorum. bu benim her zaman soyledigim sey. eger ilk defa bir yabancı dil ogreniyorsan (tahminime gore ingilizceden baska yabancı dil bilmiyorsun) temeli almak icin hoca sart. vaktim yok gibi mazeretler soylemiyceksin. vaktin yoksa zaten nasıl ogreniceksin. ogrenmek icin vakit lazım. sen bi basla sana yardımcı oluruz. bunun yanında internette dil konusunda yardım almak istiyosan dilforum.com kesinlikle 1 numara. vallahi arkadasım kusura bakma ama biraz biseylerden taviz vermek lazım. en az orta seviyenin altında bir ingilizceyle de ingiltereye gideceksen allah kolaylık versin. parana yazık derim. cunku oralarda hoca ugrasmıyo senle anlatıp geciyo. ogrenmisin ogrenmemisin sallamıyo. is zaten bulamazsın ingilizce tırt. turklerle takılırsın turk restoranlarında calısırsın. essiz bir turkceyle donersin. Bunlar yasanan seyler ornekleri tonlarca!!!!
calibri öncelikle vakit ayırıp açıklamada bulunduğun için teşekkürler.ingilizcem zayıf evet ama yok denecek kadar az da diil.ıntermedıate seviyesindeyim.londraya gidecek kadar yeterli görmediğim için çok zayıf diye yazmıştım.kursa gitmeyi bende gerçekten çok isterdim ancak bi hastanede orta düzey yöneticilik yapıyorum diğer yandan masterı tamamlamaya çalışıyorum.yani bunlarda taviz verebileceğim şeyler diil malesef ismini verdiğin siteye bakıcam.tekrar teşekkürler...
tamam o zaman bende de o kadar var. ama ben dısarda yaptım bide bodrumda ingilizlerle calıstım. simdi köreldi anca intermediate kalmıstır yani.
hic bekleme kardes masteri bitir ingiltere. niye simdi kitap oku yazı yaz diycem gene kıvırcan o yuzden hep birlikte el ele ingiltere