İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

Biri Beni Duysun Lütfeeen Help Me Please!!!!

Seçenekler Stil
Alt 14.06.2008   #1
Rihen
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Biri Beni Duysun Lütfeeen Help Me Please!!!!

Birilerine yazdım ama cvp alamadım zamanım çok az 2 Temmuz da oradayım kısa süreliğine geliyorum ama orada yaşamak hayat mücadeleme orada devam etmek istiyorum yardımı olabilecek insanlara ulaşmaya çalışıyorum lütfen beni de duyun arkadaş ziyareti olduğundan çok kalamıcam ama gelecekte yaşamak istediğim yere bu kadar yaklaşmışken amacım için ne yapmam gerekse doğru kişilerden öğrenmek istiyorum umarım cvp verirsiniz bekliyorum şimdiden teşekkürler x x x x
Rihen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2008   #2
barish
Britanya Polisi

Yazılar: 82
meraba arkadaşım..
sana henuz cevap gelmemiş...ama ben senın bu mesajını ilk okuduğumda hiç birşey düşünmedim,yani çok yetersiz bir mesaj atmışsın..tam olarak ne yapmak istediğin,ne için nereye geleceğin anlaşılmıyor v.b v.b..

bu durumda kimse sana yardım edemez,biraz daha açarsan konuyu yardım alabilirsin.. bol şans..

not:tam anlamadım ama sanıyorum ingilterede yaşamak istiyorsun...bunla ilgili birçok bilgi sitede mevcut,istersen bi göz at..
barish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2008   #3
Rihen
Çaylak Üye

Yazdığın için sağol evet doğru anlamışsın ben İngiltere'de yaşamak istiyorum nasıl anlatabilirim bilmiyorum oraya vize almak bile mucizeydi benim için.Davet eden İngiliz olunca fazla zorlanmadım ama orada yaşamak için ne yapabilirim bilmiyorum ve arkadaşım bunu çok istediğimi bilmiyor yani beni yanlış anlamasından onu kaybetmekten korkuyorum konuyu açamadım. Kendi çabalarımla ne yapabilirim burada iyi bir firmada çalışıyorum fakat istediğim orada çalışmak bilmediğim bir yol olmalı diye düşünüyorum ve bulmaya çalışıyorum yardıma ihtiyacım var fikirlerinizi bekliyorum.....
Alt 17.06.2008   #4
rbbot
Çaylak Üye

Yazılar: 24
kendi ulkende iyi bi firmada calisiosan neden her seye sil bastan baslayip tamamen alakasiz bi kulture, seni 2. sinif insan gibi gorecek insanlara, bunca mucadeleye, burdakinin 5 kati calisip 5te biri bir hayat yasamaya ozeniyosun ki? kendi ulkesini asmis olup disariya acilmak isteyenleri anliyorum da burda tutunamayip baska yerlere gitmek isteyenleri hic anlayamiyorum. ingilterede calismak sana ne katacak biraz dusun oyle karar ver derim. bilincsizce gidersen ne mutlu ne de kazancli olabilecegini sanmiyorum. insan once kendi ulkesinde hayat mucadelesini verebilmeli ne ki bu yabanci ulke sevdasi bu kadar..
rbbot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.06.2008   #5
Rihen
Çaylak Üye

Arkadaşım eleştirin için teşekkürler ben bunları çoktan aştım düşünmek için bol zamanım oldu burada iyi firma derken vize alırken adının iyi olması önemli yoksa maddi olarak yetersiz demek az olur. Herneyse fikirleri olanlar yazarsa sevinirim eleştirilere ihtiyacım kalmıyacak kadar çevremden sunuluyor ya ne kolay olumsuz konuşmak sanki ilk kez siz gitmeye kalkıyormuşsunuz gibi ahkam kesenleri dinlemeye zorlandığınızı düşünsenize. Düşünmeden yazmayın biraz da yapıcı fikirlerinizi paylaşın varsa!!!
Alt 19.06.2008   #6
k.c
Çaylak Üye

yazın çok dokunaklı geldi bana, sen gel ben sana değerli bilgiler verebilirim, ben bir buçuk senedir londradayım ve master yapıyorum bana mail at, sana burada kalmanın gerçek yollarını anlatayım. [email]kazimcimen77@hotmail.com[/email]
k.c isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2008   #7
x-joy
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Arrow selam

selam arkadaşlar, ben ingiliz bir au pairlik sitesine (acente) üye oldum ve bi baktım 1 hafta sonra my netime bişr mesaj geldi ve bir ingiliz aile beni onların au pairi olmam için istiyor. birkaç kez konuştuk. ve beni vize çıkarmam için acenteye yönlendirdi. acente vize ve bilet için 500 pound istedi. bu durumu aileye bildirdim ve aile de yarısını kendilerinin karşılacağını söylediler... lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım........
x-joy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2008   #8
interpreterpinar
Çaylak Üye

Yazılar: 3
merhaba...

ben de bu ulkeye aupair olarak geldim. Inanilmaz sikintilar yasadim kaldigim aile ile. Once soylemeliyim ki aupairlik cok keyifli bir is degil. Aileler cok somurucu olabiliyor ama belli bir sure katlanabilecegini dusunuyorsan hic durma gel. Aslinda ogrenci olarak gelmeni tavsiye ederdim ama acaba bu tavsiye olarak cok mu gec kaldim!!!!!!!!! En azindan biraz daha ozgur hareket etme sansin olur. Aupair vizesi kisitli bir vize tipidir. Ancak ogrenci olarak gelirsen aupair olarak calisma sansin her zaman vardir. Yerinde olsam o aile ile baglanti icinde olurdum ama ogrenci olarak gelirdim. Benim geldigim acenta *****ydi. Kadikoyde. Isinde cok uzman bi acenta. Sana bu kouda iyi fikir verebilir.
kolay gelsin...***** Acentasi.....

Note: Acenta adini yazamiyorum. nedenini bilmiyorum. Iki defa eklemeye calistim ama.....

Konu interpreterpinar tarafından (02.07.2008 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
interpreterpinar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2008   #9
bhrsrcn
Üye

Yazılar: 37
Angry

bende au pairr olarak geldim. hersey uzaktan cook guzel gozukuyodu ama bu neymiss yaaa cook siniir oluyorum cooook
bhrsrcn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008   #10
murat959
Kıdemli Üye

Yazılar: 126
merhaba
ankara anlaşması şartlarından yararlanabilirsin 1000pound solicitor yaniavukat masrafı var ancak hemen karar verme bir avukata iyicedanış
murat959 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil