Bir yere gidemedim,hiç bir yer göremedim diye üzülmeyin!İşte harika bir fırsat =)
Merhaba arkadaşlar,ben Gökhan ve Mayfair School öğrencisiyim okuldaki hocalarımızdan bir tanesi her haftasonu kendi otobüsüyle Londra dışına geziler düzenliyor,makul bir fiyatla.
Haftasonunda yeni insanlarla tanışıp ingilizce pratik yapmak istiyorsanız sakın kaçırmayın derim.
Daha fazla bilgi için www.theenglishbus.com
Otobüsle gezi ile hem yeni yerler görmek hemde ingilizce pratik yapma olayı süper ya
fiyat ta gerçekten güzelmiş, herşey içinde yemek falan.
tşk ederiz
arkadaşlar kusura bakmayın mesajı yazdık kaçtık gibi oldu biraz,cevap yazamadım mesajlarınıza =) geçen hafta bende tura katıldım ve inanın herşey çok güzeldi.hava bazen bi yağmurluydu bi güneşli, klasik bi İngiltere günü olması dahada güzel oldu aslında
bu arada bende öğrenciyim ve inanın gezinin fiyatı benm içinde birazcık fazla oldu ama şöyle düşündüm,buraya dil öğrenmeye geldik ve az da olsa eğlenmekde istiyoruz kısıtlı imkanlarla ve okullara dünya paralar veriyoruz,bence düşününce bu fiyat çok ucuz bile arkadaşlar,başınızda süper gerçektende çok eğlenceli bir ingiliz hoca eşliğinde hiç birşeye para vermeden (ziyaret ettiğiniz yerlerden alınan bilet parası dahil) konuşabildiğiniz kadar ingilizce konuşabileceksiniz =) ve istediğiniz kadar abur cuburuda unutmayın =)
herkese iyi günler.. www.theenglishbus.com
Arkadaşlarda ben de bu geziye katıldım. Çok güzel ve samimi bir ortam vardı. herşey bize göre düşünülmüştü. Bath, Lacock ve ismini hatırlayamadığım yerler hakkında çok şey öğrendim. Arkadaş haklı reklamını yapmakla. Bende elimden geldiğince tanıtmak istiyorum ve de katılmak bu gezilere. Hem değişik insanlarla tanışmak için hem deger çekten hakBirkez etttiği için. deneyince bağımlısı olunacağını düşünüyorum )
Faydalı olacaksa ve kaliteli bir şirketse reklamı yapılsın bence.
Genelde turlar normal otobüse binip gitmeye göre pahalı olabilir, ama giriş ücretleri vb şeyler düşünüldüğünde aynıya denk geliyor.
Bir de özellikle tarihi yerler geziliyorsa güzel bir tur rehberi ile gitmenin daha faydalı olduğu kanısındayım