bende biyoloji mezunuyum ingiltere bu meslekler ile ilgili çok şey yapılabıleceğini düşünmüyorum en azından yüksek lisans olmadan ...(araştırmalarıma göre bu bilim dallarında staj ya da çalışma açısından U.S.A daha avantajlı )nisan başında bende brightona dil okuluna gideceğim umarım mesleğimizle ilgili birşeylerlede karşılaşırız
bu adresleri bir karistirin derim
kendi dalinizda muhendislik yapip calismak istemeniz cok guzel ama unutmadan isveren sizi ise alirken direk gorusme yapmayi ister, o yuzden cok iyi olmalisiniz.
dilinizle oturumunuzla giyiminizle...
bazi buyuk firmalar konuyu abartirlar bile.
simdiden sizlere kolay gelsin.
arkadaslar ingiltereye gelip kendi alaninda calismak isteyen arkadaslar icin soyluyotum ozellile bu milli piyangoyu kazanma sansiniz kadardir hele yuksek lisansiniz yoksa kafaniza yildirim dusme olasiligi kadardir
bu ulkeye gelirken herzaman bir yabanci olacaginiz unutmayin ve kendiniz kebap kasap manav taksi konularinda yetistirin
arkadaslar ingiltereye gelip kendi alaninda calismak isteyen arkadaslar icin soyluyotum ozellile bu milli piyangoyu kazanma sansiniz kadardir hele yuksek lisansiniz yoksa kafaniza yildirim dusme olasiligi kadardir
bu ulkeye gelirken herzaman bir yabanci olacaginiz unutmayin ve kendiniz kebap kasap manav taksi konularinda yetistirin