Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

Bilisim/Bilgisayar Sertifikalari Ne kadar gecerli.

Seçenekler Stil
Alt 26.08.2007   #1
alee
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Bilisim/Bilgisayar Sertifikalari Ne kadar gecerli.

Meraba,
Bilgisayar sistem yoneticiligi ile ilgili sertifikalar ne kadar gecerli ingilterede is bulma konusunda ve vize alma konusunda. Hani sanmayin sacma sapan bilgisayar kurslarindan alinan dandik sertifikalar, microsoft system enginer and cisco network administrator, uluslar arasi sayginligi olen sertifikalar. Helede gitmek icin.
alee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2007   #2
serdars
Çaylak Üye

Yazılar: 22
mcse sertifikları ve vizede kolaylık sağlarmı?

ewt arkadaşımn sorusunu ben de soruyorum çünkü bende kasım sonu gibi mcse olcam ve en kısa sürede de ccna olmayı planlıyorm.haziran ayında ingiltereye gitmeyi düşünyrm 7-8 aylıık dil kursu için.ayrıca bu konuda duyduğuma göre microsoft sertifikalırımızı vize alırken ankaraya gönderrsek bu mcse yi pasaporta işliyorlarmış dünya standartlarında olduğu için.tekrar soruyrm arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
serdars isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2007   #3
gagari
Üye

Yazılar: 81
Arkadaslar alakası yok. Pasaportla MCSE ne alakası var. Bu diplomalara bende sahibim. ingilteredeyim sunan. Yakında donecem Turkiyeye. Bu tür işlerde ancak ingiliz vatandaşı isen çalışabilirsin. Bilgine... Yoksa boş hayallere kapılma... Ancak burda vasıfsız ilerde çalışırsın
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2007   #4
serdars
Çaylak Üye

haklısın arkadaşım banada birisi söylemişti yanlış ilgi ednmişim bende zaten inanmamıştım teredütte oldugum için sizlere sordum.peki kardeş vize almakta etkisi olurmu.ayrıca bilgisayar tekn. ve programlama okuyorm haziranda bitcek.vize almamda olumlu anlamda etkisi olurmu. 7-8 aylık bir dil kursu için gidecem de.sen alırken görüşmeye gittin mi gittiyse aranızda nasıl bi diyalog gecti paylaşırsan çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler...
Alt 13.11.2007   #5
gagari
Üye

Vize almakta etkisi olur ancak şöle bir durum var. Seninde bildigin gibi MCSE sınavları ingilizce, görevli demekki senin ingilizcen iyi diyerek senle ingilizce konusacaktir. Benim gorusme ole olmustu. Yuksek okul okumanın etkisi illaki var.

Bana görüşmede ne için gittigimi falan sordular. Aptalca sorulara hazir ol. Ayrica gidecegin okulun adini adresini haftalik kac saat ders alacagini. Ders saatlerini nerede kalacagini gecimini nasil saglayacagini okulu nasil buldugunu v.b sorulara maruz kalacaksin.

Bu arada sakin londraya gelme dil icin geliyorsan. Ingilizcenin disinda her turlu dili ogrenebilirsin )) Dili ancak kuzeyde saf ingilizlerin arasinda ogrenirsin. Is bulmak cok buyuk sorun. Ole garsonluk falan yaparim bulasik falan yikarim dersen. Hepsi sozde kalir inan Turkiyeye donmek icin can atarsin. Acikcasi dost aci soler hesabi aylik 1000 pound ve uzeri ailem gonderebilirse buraya gel. Yoksa gelme!!! Bu kriterlere saip olmayanlarin cogu surunuyor acikcasi... Mumkun oldugunca gelirsen turklerden uzak dur. Burdaki turkler ole turkiyedeki turklere benzemez buyuk bir cogunlugunun gozunu para burumustur. iyi sanslar
Alt 13.11.2007   #6
serdars
Çaylak Üye

teşekkürler arkadaşım

kardeş çok teşekkür edrim.doğru söylüyosun onlarda haklı olarak sınavlar ingilizce zaten dicekler.ama ben ingilizce kursuna gittim bu sayede teknik ingilizce kısmını halletcek kadar öğrendim ama ben dahada geliştirmek istediğimi söylicem kendilerine.ingilizce konusuında eksiklerimin olduğunu söylicem çünkü çok eksiğim var.ayrıca lise eğitimimide yabancı dil ağırlıklı lisede almştm yani 1 yıl da hazırlık gördüm.gerekirse ingilizce de konuşurum ama çok ii değilim.umarım vizeyi verrler,ewt o dediğin okul ile ilgili bütün evrakları hazırlicam,aracı bi şireket var adanada bu konuda adanada en iyisi olan bi şirket.haziranda başvurcam.kardeş ben serdar verdiğn bilgiler için tekrar çok çok teşekkür edrim
Alt 31.07.2008   #7
anlakn
Çaylak Üye

Yazılar: 5
peky ingiliz vatandasiysan ve dil biliorsan bu kursu bitirince guzel is imkanlari bulunurmu
anlakn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2008   #8
gagari
Üye

Aslen ingiliz olcaksın. Bu tur islere kolay giremessin ozellikle birde turksun. Belkı turkler arasında ufak tefek bilgisayar isleri yapabilirsin. Ama alcagın para seni idare etmez o sertifikalar ile turkiyede daha iyi is bulursun.
Alt 03.08.2008   #9
mokuyucu
Çaylak Üye

Yazılar: 3
merhaba

bu microsoft sertifika programlarının maliyeti hakkında bir bilginiz varmıc acaba ne kadar suruyor ve fiyatları hakkında yada bu kurslara ingilterede gidip memnun kalanınız varmı acaba..

saygılarımla.
mokuyucu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil