mrb arkdaşlar kafama takılan cok sey var bunu sormak ıstıyorum şimdilik
şirketım aıle arastırmalarına basladı sanırım bı kac haftaya kadar au pair vıze
basvurusunda bulunurum şirket bana çalıştıgım yerden cıkmamamı soyledı fakat bazı sorunlardan dolayı cıkmak zorundayım vızeyı olumsuz etkıleyebılırmıs cıkarsam ya bu vıze ne ıllet bişeymiş yaaaaa
aklımdan cıkmıyoo hiç :P
çıkman illa ki gerekiyor ise şirketinle konuş sana seni geri beklediklerine dair bi yazı al sonra istersen çık mühim değil konsoloslukta sana böyle bi soru gelirse vize ve özel işlemlerini ayarlayabilmek için işten ayrıldığını ingiltere sonrası tekrar döneceğini vize alamazsanda tekrar iş başı yapacağını söylersin... yada bu tarz bişi
merak etme sirketlerin asil amaci o zaten insana hep olumsuz seyler soylemek.. benim vize icin anlastigim sirkette bana senin vize alman cok zor dedi evraklarimi verdim teslimden sonra konustum bana dedi 15 20 gun surer hatta o zamandan sonra seni gorusmeye cagirirlar dedi ama sonunda ne oldu 6 is gununde pasaportum geldi veeee vizem icinde kapi gibi sen onlara bakma ama su var sirketinden muhakkak bir yazi al cunku onun yarari fazla olur sana...
biliyorsun vizede ki adamlar icin en onemli sey onlara geri donecegine inandirmak
Teşekkür ederim Burak arkadaşım inan kafama cok takılıodu o yüzden işten ayrılmayıp buradaki insanları zorla çekyorum tabii sabır falan kalmadı ya vizeyi alana kadar diee ama bakalım nolcak?
vize red nedenlerim okulun ücretinin düşük olması ve süresinin 3ay olması.şimdşii tekrardan başvurcam.
1.aynı okuldan 1yıllıkmı başvurayım.
2başka okuldanmı 1yıllık başvurayım.
3.kıprısdanmı başvurayım.
4.okula para yatırdıma dair belgeyi sunmuştum.şimdi sunmasam olurmu.
tşkrler.