İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

Bilg. Prog.- Bil Müh. lisans tamamlama + MBA

Seçenekler Stil
Alt 26.06.2010   #1
lamek
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Bilg. Prog.- Bil Müh. lisans tamamlama + MBA

Merhabalar, ben osmangazi universitesi bil. prog. mezunuyum. diploma notum yüksek değil maalesef, 2002'de 2.15 ile mezun oldum. Lakin star gazetesi gibi bir şirketin internet bölümünde webmasterlık üzerine 6 senelik iş deneyimim var. Şu an zaten londra'da ingilizce eğitimi alıyorum. Ağustos'da geri döneceğim ama eylül gibi tekrar gelmeyi düşünüyorum buraya çünkü, lisans tamamlama ve MBA yapmayı düşünüyorum. Hızlandırılmış bir şekilde ücretini ödediğiniz taktirde bunları yapma fırsatınız olabiliyormuş, bunun üzerine biraz araştırma yaptım ama henüz kendi alanımla ilgili detaylı bilgi bulamadım. Sadece "evet bilgisayar müh. geçiş yapabilirsin ve hızlandırılmış eğitimler var" şeklinde bilgilere ulaşabildim.Forumu da inceledim ama yine kendim hakkında tam detaylı bilgiye ulaşamadım. Ben de sorayım dedim. Deneyimli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler..
lamek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2010   #2
lamek
Çaylak Üye

Yazılar: 2
fast track lisans ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Yukarıda verdiğim bilgileri de dikkate alarak. Teşekkürler
lamek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil