Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 15.01.2008   #1
E.Genc
Üye

Yazılar: 67
bi yorum lütfen? (vize)

merhaba! (yaş:18 ) ben 10 günlük tatile gitmek istiyorum.. 6aylık turist vizesi için 10 ocak 2008 de başvurdum.ingiliz vatandaşı sponsorum da vardı. evinin tapusunu, maaş bordrolarını, faturalarını, sponsor mektubunu ve pasaportunun forokopilerini gönderdi.bende öğrenci belgemi, ailemden 3000 ytl civarı para ve babamın maaş bordrolarını verdim.. ayrıca geliş gidiş ucak biletlerimin detaylarını dda verdim..yani biletler hazır.. gidiş bileti 25 ocak 2008 dönüş 4 şubat 2008...
sorum şu:
1- vize alabilirmiyim?
2- 25 ocak 2008 e kadar verirler mi?

bilgisi olan lütfen yardımcı olsun..
şimdiden cok teşekkürler.
E.Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2008   #2
tim_
Üye

Yazılar: 97
slm

kardes benim bildigim 10 gunluk diye bi vize yok..direk 6 aylik veriorlar..(galiba o 3 ay a dusecekmiymis neymis) yani en kotu ihtimalle 3 aylik vizen olacak bu 1.si 2.si de kimse sana vize alirsin alamazsin diyemez soledigine gore evraklarin tamam ama unutmaki 1 kisinin dudaklari arasinda senin vize ise gorusmeye gidersen sende goreceksin...ama bence vize almaman icin bi engel yok ii sanslar..
tim_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil