Arkadaşlar merhabalar , yeni kaydoldum bu siteye.Çok yararlı bilgiler var geleyim dedim.Ya ben bu sene 10.sınfı okuycam.Yabancı dil sınfında.Foundation'ı araştırdım ve en az lise mezunu olmak gerektiğini söylüyor.11 ve 12.sınıflarda böyle katılabilceğim bi program yok mu ? mesela ben araştırma yaptım lise değişimi için a-level demişler fakat tezatlık olmuş ve en az lise mezunu olmak gerekir demişler.kafam karıştı :S özel koleje mi gitmem gerekir ? sanırım foundation 12.sınıf bittikten sonra ve ardından üni geliyor.yardım ederseniz çok sevinirim
sana bu konuda net bir bilgi veremem ama sunu biliyorum ki trdaki okul sisteminden farkli burdakiler lise mezunu istemesindeki neden ise burda bildigim kadariyla ingilizce kurslari college duzeyinde basliyor yani 12 inci sinifi bitirmen gerekir die biliyorum umarim az da olsa yararli olur
Arkadaşlar merhabalar , yeni kaydoldum bu siteye.Çok yararlı bilgiler var geleyim dedim.Ya ben bu sene 10.sınfı okuycam.Yabancı dil sınfında.Foundation'ı araştırdım ve en az lise mezunu olmak gerektiğini söylüyor.11 ve 12.sınıflarda böyle katılabilceğim bi program yok mu ? mesela ben araştırma yaptım lise değişimi için a-level demişler fakat tezatlık olmuş ve en az lise mezunu olmak gerekir demişler.kafam karıştı :S özel koleje mi gitmem gerekir ? sanırım foundation 12.sınıf bittikten sonra ve ardından üni geliyor.yardım ederseniz çok sevinirim
en az lise mezunu olman gerekiyor .. bu sart foundation fakat onun disinda - bazi college ler ve ozel amaclara yonelik egitim kurumlari - computing IT vesaire bu tarz egitim veren kurumlar oluyor buralardan certifika aliyorsun - ama bildigim kadariyla lisans egitimi falan sayilmiyor .. yani sadece certifika dan ibaret bu arada direk olarak matildanin yazilarini oku - bir yazisinda bu konuyla ilgili ayrintili yazmisti yani hicdegilse fikir edinirsin .. IELTS (den 5 ve uzeri bir not almali ve sonra eger elinde lise diploman varsa buna basvurmalisin diye biliyorum ) basarilar !