otellere başvurursan yanıt alabilirsin.. (housekeeping için) En azından geçici bir süre için idare edersin, bir yandan iş aramaya devam et deirm o ayrı
Tam bilgim olmamakla birlikte, erkeklere saat başına minimum asgari ücret (£5,73) verirler sanıyorum. Lakin bayanlara oda sayısına göre veriyorlar. Oldukça düşük bir ücret olduğunu belirtmeliyim, lakin her otelin standartı farklı elbet.
arkadaslar yaklasik 1 aydir is ariyorum birseyler duyarsaniz haber verirmisiniz lutfen
selam arkadasim mexican ve kabep take away isi yapioruz nuneton da..biz genc bir ekibiz ve genc guler yuzlu temiz bi turk calisma arkadasi ariyoruz kalicak oda ve maas vericez maas 200 250 arasi haftada 1 gun izin eger ilgilenirsen detayli konusurz
is sadece delivery isi mi yoksa hem kebapta servis mutfak hem delivery mi
Alıntı:
mujde_7´isimli üyeden Alıntı
selam arkadasim mexican ve kabep take away isi yapioruz nuneton da..biz genc bir ekibiz ve genc guler yuzlu temiz bi turk calisma arkadasi ariyoruz kalicak oda ve maas vericez maas 200 250 arasi haftada 1 gun izin eger ilgilenirsen detayli konusurz
is sadece delivery isi mi yoksa hem kebapta servis mutfak hem delivery mi
delivery isi degil iceride durucaksin ama ehliyetin olursada bizim icin avantaj cok sikisik oldugumuz zamanlarda deliveryde ihtiyacimiz olabilir
yanitlarsan sevinirim eger ilgilenirsen numara vericem
ya siz icerde derken usta mi ariyosunuz egerkiusta ariyosaniz turklere neden 200 250 neydigi belirsiz paund mu yoksa tl mi vermeyi dusunuyosunuz ..bu arada siz nerdensiniz turk musunuz yoksa baska biyerden mi cunku turkceniz oldukca kibar sanki yeni ogrenenler gibi
ya siz icerde derken usta mi ariyosunuz egerkiusta ariyosaniz turklere neden 200 250 neydigi belirsiz paund mu yoksa tl mi vermeyi dusunuyosunuz ..bu arada siz nerdensiniz turk musunuz yoksa baska biyerden mi cunku turkceniz oldukca kibar sanki yeni ogrenenler gibi
usta aramiyoruz arkadasim esim ve ben isletiyoruz ve guvenebilcegimiz turk elemanlar ariyoruz ingilterede yasadigimiza gore ve ingilterenin para birimi pound /oldugunna gore 200 250 tl arasi vermek komik bi rakam oyle degilmi ?? ilgilenen seviyeli arkadaslardan mesaj bekliorum gereklii butun bilgileri bilgileri detayli bi sekilde vericem