Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Bay kuaförüyüm ingilterede nasıl iş bulurum.

Seçenekler Stil
Alt 25.12.2008   #1
moxhot
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Bay kuaförüyüm ingilterede nasıl iş bulurum.

Arkadaşlar ülkemi seviyorum ama malesef dış ülkelerden neresi olursa olsun gitmek istiyorum ama şuan ingiltereyi istiyorum.Türkiyede bay kuaförüyüm en azından kolumda bir altın bilezik bir mesleğim var diyebilirim. ingilterede şuan tanıdığım kimse yok benim ingilterede mesleğimi icra etmek istiyorum bu konuda bay kuaföre ihtiyacı olan işyerlerine nasıl ulaşabilirim ve oraya gelebilmem için nasıl işlemler yapmam gerekiyor iş konusunda bana davet göndermelerimi gerekiyor ordan. ne olur beni bilgilendirin eğer inngiltere olmaz ise avrupa ülkelerinden hangi ülkelere daha kolay gidebilirim elimdeki mesleğim ile. yaşım 31 göstermiyorum bu arada selamlar.... berke
moxhot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2008   #2
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
sana bisey anlatiyim
marmarisde bar isleten biri ( tanidik baya samimiyiz ) ingiltereye yerlesdi once erkek kuaforunde takilip sonra bayan kuafor isletiyo brigtonda simdi ki kuaforlukden hic bi shit anlamiyo vede super para ceviriyo
sana diyecegim eger atilgansan elindede meslegin var anladigim kadariylada isinde sanatkarsin yapabilirsin
eger istersen ozelden cevap at daha cok yardimci olurum sana
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2008   #3
emyy
Çaylak Üye

Yazılar: 7
arkadaşlar yazılarınızı okuyunca çok sevindim çünkü bizde iş arayışı içindeyiz.ben 6 ocakta Londraya geliyorum ve erkek arkadaşımda İzmirde berber ve mesleğindede oldukça iddialı,13 yıldır bu işin içinde ve Alsancakta kendi salonları var.o da benden sonra Londraya gelmek istiyor kuaför olarak,masaj sertifikaları da var, ben Londraya gidince daha kapsamlı bir araştıma yapacağım ama sizinde bu konuda bir fikriniz varsa ve paylaşırsanız çok memnun oluruz,ingilizcesi yeterli düzeyde kendini çok rahat ifade edebiliyor ve oldukça çalışkan.ona davet gönderebilecek bir kuaför biliyorsanız yardımlarınızı bekliyoruz..teşekkürler şimdiden.
emyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.12.2008   #4
moxhot
Çaylak Üye

Yazılar: 8
ozzy arkadaşım mesajınızı okudum inşallah sizden iyi haber alırım. yılbaşından sonra görüşebiliriz size msn adresimi bırakıyorum. ilginize teşekkürler... yeni yılınızıda kutlarım.... selamlar .

msn: [email]moxhot@hotmail.com[/email]

Happy new years...
moxhot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2010   #5
vldncft
Çaylak Üye

Yazılar: 1
slm ingiltereye erkek kuaförü olarak gelmek istiyorum.türkiyede bi dönem paşa kuaförlüğü yaptım şimdi kendime ait bi işyerim var.fakat malum ekonomi berbat bu nedenle oraya gelmek için ayağa kalktım.orada erkek kuaför dükkanı olan bir arkadaşım var kendisi ingiliz bir bayanla 4 yıllık evli çocuklarıda var.oturma iznini yeni alacak o da fakat devlete vergi ödüyo ve yıllardır çalışıyo orda.nasıl gideceğim konusunda o orda araştırma yapacak bense burdan.ne yapmamız gerekir şartlar nelerdir bilen varsa yardımcıolursanız gerçekten çok sevinirim...
vldncft isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil