Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Başvuruyu ne zaman yapmalıyım??? ''ACil''

Seçenekler Stil
Alt 06.08.2010   #1
chaner
Çaylak Üye

Yazılar: 15
Başvuruyu ne zaman yapmalıyım??? ''ACil''

Arkadaşlar merhaba Ekim'in başında İngiltere'ye gitmek istiyorum. Hesabımda yetecek para mevcut bi aydır ancak ben hala okulu seçemedim .Bi yerde okudum İngiltere için 8 hafta öncesinden herşeyi halledip , başvurmak gerekiyo diye. Ekim'in başına 8 hafta var ... Sizce bu hafta okulu seçip, başvuru yapmalımıyım ?? Bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın . Saolun şimdiden...
chaner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2010   #2
aras
Kıdemli Üye

Yazılar: 129
ben işlemlerimi 2 hafta kala başlayıp 1 hafta kala bitirdim, vizeye 1 hafta kala başvurdum pasaportumu uçuştan 4 gün evel aldım...

Yani o gün sınırını ilk defa duyuyorum ama işinizi garantiye almak istiyosanız 1 ay kala işlemlere başlayıp 2-3 hafta kala vizeye başvurun derim. 6 aya kadar olan vizeler en geç 14 gün içinde veriliyor. (bana 1 günde verdiler, temmuz ayında 2 haftaya uzayabiliyor teslimi vs) ekimde rahat rahat alırsınız bi aksilik çıkmazsa.
aras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil