Sanırım konsolosluk metin değişikliğine gitti, çünkü okuduğum kadarı ile önceden (sitenin son tadilatından sonra) yazılan ifadelerle şimdikiler farklı.
Benim dün "submitted at visa application center" yazılıydı bugün ise "At the Istanbul Visa Application Centre WorldBridge Office" yazılı ama açıkçası ne denmek istediğini anlamıyorum... (Çeviri olarak değil, anlatmak istenen açısından)
Acaba vize başvuru merkezinin bu konuda sitesine açıklayıcı bir bölüm eklemesi için mail atsak dikkate alınırmı... şu yazarsa şu demek, siz şöyle yapmalısınız gibi
ihtimaller bunlar sadece... sen gidip kontrol et..bekletmiyolar zaten..pasaport almak için geldim de hemen alırlar...ben bir ay oldu basvuralı bir ay iiçinde 4 kez gittim baktım:S
dediğin gibi olmazsa yarın sabah gidip bir bakayım, öğreniyim... bende öğrenince yazarım inşallah... Ama ben pasaportumun geldiğini hiç sanmıyorum... genede emin olup, bilgi almak içinde olsa gidiceğim inşallah...
shura sen gidip baktınmı? egr bakmadıysan soyliyim seninki yzdeyüz orda..gelmiş... cunku bugun gittim soryama o sende yazan orda oldugu anlamına gelio....koş kap vizeni bize haber vermeyi unutmaaaaa
Evev E.genç arkadaşım... Bugün öğleden sonra yazı değişti... "Arrived At the Istanbul Visa Application Centre WorldBridge Office" yazmaya başladı... Ve evet bu yazı pasaportun vbm gittiği anlamına geliyor... yarın gidip alıcam... Gerçi bu karda nasıl gidicem düşünüyorum ama
Neyse; ben vizemin çıktığını çok sanmıyorum... Çünkü benimki au pair vizesi ve yaş sınırına takılmış olma ihtimalim yüksek. Ama iyi kötü sonuçlanmış olması önemli benim için. red aldıysamda zaten öğrenci vizesine başvurucam...
Herşeye rağmen, küçükte olsa iyi olma ihtimali var dimi Yarın yazarım neticeyi....
evet, E.genç bugün vbm ye gidip pasaportumu aldım... İçinde 2 yıllık au pair vizem ile birlikte... Çok şükür halloldu benim işim, darısı bekleyen herkesin başına... İnşallah sizin işlemler de en kısa zamanda hayırlı bir şekilde neticelenir.
Ben 1 şubatta başvurdum vizeye... İşte 14 günde (Yani aslında 8 iş gününde) aldım vize neticemi....
Shura hayırlı olsun.. cok sevindim almana vizeni... aupair diye erken mi aldın acaba diye düşünüyorum.. cunku burda 2007 aralıktan beri bekleyenler filan war turist vizesi için.. sahsen ben de 10 ocaktan beri bekliyorum nolcak bizim bu iş yaa