arkadaslar ıstedıgımız zaman vıze basvurumuzu ıptal etme ve pasasportumuzu kısa sure ıcınde gerı alma sansımız var mı? varsa bunun ıcın ne yapmak gerek?
tesekkurler
arkadaslar ıstedıgımız zaman vıze basvurumuzu ıptal etme ve pasasportumuzu kısa sure ıcınde gerı alma sansımız var mı? varsa bunun ıcın ne yapmak gerek?
tesekkurler
basvurum pazartesi, ucagım 4 subatta, foruma gore ımkansız cıkması, londradan almanyaya da ucacaktım ve almanyaya ucmam sart, ama pasaportum onların elınde oldugu surece hıc bıyeregıdemem, yanı ıste o yuzden ıstedıgımız zaman ,basvurtuktan sonra gerı cekebılıo muyuz bavuruyu ve hemen pasaportumuz teslım edılıyoru mu?
ece bence biraz bekle. çünkü 12 ocakta başvurduğunu farzedersek şubat başına kadar 15 iş günü eder. ve bence de bu tarihe kadar çıkar. çünkü normalde 15 iş gününde açıklanıyor ama geçen ay bir çok tatil girdiği için araya 20-25 iş gününe kadar uzadı. bu ay ise hiç tatil yok. şubat 1 de bak eğer çıkmamışsa, 2-3 günde iptal ettirir ve pasaportunu alırsın. ya da bence vize başvuru merkezine var durumu bir sor yine de. ama beklersen çıkar diye düşünüyorum.
cok tesekkur ederım researcher, ama ıste arkadasıma 20 ıs gunu ıcınde demısler, yanı 15 gune gelırse geldı, yoksa benım 2 subat gıbı en gec pasaportumu almam lazım cunku, 4 5 subat gıbı almanyaya gıdıcem bu durumda, cunku almanya bıletım 8 ınde londradandı ama yanacak artık, yenıden bıelt alıcam, ama baska carem yok
Arkadaşım sen Almanya'ya Schengen vizesiyle mi gideceksin? Eğer öyleyse başvurun 3 günde sonuçlanır.Daha başvurmadan iptal etmeyi soruyorsun,seni de anlayamadım yani
Arkadaşım sen Almanya'ya Schengen vizesiyle mi gideceksin? Eğer öyleyse başvurun 3 günde sonuçlanır.Daha başvurmadan iptal etmeyi soruyorsun,seni de anlayamadım yani
arkadasım, benım pasaportum yesıl, almanya ıcın vızeye ıhtıyacım yok, ama londradan almanyaya ucacaktım, ama 4 subata kadar cıkmazsaa ıngıltere vızesı almanyaya da gıdemem, o yuzden sordum zaten ıstedıgımız zaman basvuru ıptalı yapabılıyomuyuz dıe...
arkadaslar bugun basvurdum, yetkılıler yogunluga gore 15 ıs gunu, 20 ıs gunu ya da 30 ıs gunu bıle surebılır dedıler. ben de 3 hafta ıcınde cıkmazsa nası basvuru ıptalı yapabılırım dedım, form doldurmanız gerekır o da 1 haftaya anca konsolosluk ızın verırse pasaportunuz gerı alabılırsınız dedıler, bu nasıl ıstır arkadasım vazgecersem nası hemen alamam pasaportumu yok efendım embassy karar verecekmıs ona da .. ben anlamadım hıc bısı bu ısten..