aslinda cok kolay acabilirsin, hsbc ve barclays gibi bankalar biraz daha fazla prosedur istiyor ama Lloyds, halifax gibi bankalarda daha kolay acabilirsiniz, aileden onlarla o adreste yasadigina dair bir mektup alip pasaportuyla bankalardan birine muracat ederseniz acabilirsiniz, pazartesi ve cuma baya yogun oluyor bankalar diger gunler sabah 11-13 gibi sira beklemeden isleminizi yapabilirsiniz
aslinda cok kolay acabilirsin, hsbc ve barclays gibi bankalar biraz daha fazla prosedur istiyor ama Lloyds, halifax gibi bankalarda daha kolay acabilirsiniz, aileden onlarla o adreste yasadigina dair bir mektup alip pasaportuyla bankalardan birine muracat ederseniz acabilirsiniz, pazartesi ve cuma baya yogun oluyor bankalar diger gunler sabah 11-13 gibi sira beklemeden isleminizi yapabilirsiniz
hsbc den denedik tr den banka ekstresi istedi burdanda eve gelmis fatura
bende dedim auperler calismiyo onlara fatura felan gelmiyo ama b turlu anlatamiyorum
mesajimdada belirttigim gibi HSBC ve BARCLAYS bankalari cok daha fazla gereksiz prosedur istiyor, diger yazdigim bankalari denerseniz cok daha rahat olur
arkadasim,neden imkansiz olsun?adamlar 2 sene vize veriyorlar gelen insan banka hesabi olmadan ne yapsin? ben aupairken pasaportumu aldim hsbc ye gittim,ailemden de mektup istemistim hesap acmak icin,onu bile istemediler.2 haftada kart elime geldi. debt kart kullanan bircok aupair de var.