Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Banka Hesabı 2 Ayrı Hesap Olur mu?

Seçenekler Stil
Alt 25.07.2010   #1
Charge
Üye

Yazılar: 60
Banka Hesabı 2 Ayrı Hesap Olur mu?

Merhaba ben öğrenci vizesine başvurmayı planlıyorum. Benim sorum iki farklı hesabımı birden gösterebilir miyim? Bankadaki miktarların toplamı göstermem gereken miktar olacak ve ikisi de benim adıma olacak. Sizce bunu yapabiliyor muyum? Hepsini bir hesaba transfer etmek istemiyorm. Çünkü birine pound koyacağım. Teşekkürler.
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2010   #2
silvermoon
Kıdemli Üye

Yazılar: 178
ben yerlesim vizesiyle gelmistim kendi adima iki ayri hesabim vardi birisi doviz hesabi digeri ise tl hesabi ikiside vadesizdi ikisini de ver ben vermistim hic problem olmadi ogrencilerin nekadar para gostediklerini bilmiyorum ama evliliklerde okadar fazla gostermenin anlami yok cunku eviliklerde sponsor onemli iyi sanslar...
silvermoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2010   #3
kpazen
Üye

Yazılar: 90
Vadesiz hesap olmak şartıyla 3 tane ayr hesapta gösterebilirsin. bu sorun olmaz. hepsi senın adına olsun toplamı istenen miktarı bulsun yeterli.
kpazen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2010   #4
Charge
Üye

Yazılar: 60
Alıntı:
kpazen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vadesiz hesap olmak şartıyla 3 tane ayr hesapta gösterebilirsin. bu sorun olmaz. hepsi senın adına olsun toplamı istenen miktarı bulsun yeterli.
teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş cevabınız. Çok yardımcı olacak bana bu bilgi , öyleyse pound hesabımı ellemek tl yapmak zorunda kalmıyorum.
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2010   #5
kpazen
Üye

Yazılar: 90
kesinlikle gerek yok. zaten bankadan yazı alırken yazıda atıyorum 12.000 TL ( 5.000 GBP) yazıcak. banka yazısında cevirisini koyuyo zaten
kpazen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil