Arkadaşlar 5 Agustos 'da HSMP vizesi ile LOndraya geliyorum. Uçak biletimi aldım.
Yalnız Kalacak yeri problemim var. Oda veya hostellerde kalmak istiyorum. Güvenilir bir yer nasıl bulabilirim. Buradan güvenilir bir yer nasıl ayarlıyabilirim. Site müdavimlerinden yardım istiyorum.
Arkadasim, zaten genelde hosteller ve odalar guvenlidir yani, dert etme. Kimse kimseye karismadigi icin. Ama sana tavsiyem, 1. zone dan disai cikma, yani central Londra da bul kalacak yerini. Selamlar
Hosteller her yerde ve kesinlikle güvenlik konusunda şüphen olmasın. okulun ya da işin nerdeyse ona yakın bi yerden bul derim ben çünkü hayat çok pahalı. Ben buraya gelmeden önce zone1 aklıma koymuştum, hala zone1'deyim ama nerelerde nasıl yaşanacağını bildiğin sürece 2.zone'a da çıkabilirsin. saçmasapan bi yere gitmedikten sonra tek sorun mesafe zaten. www.gumtree.com adresinden bi bak istersen, oda kiralayanlar, ev arkadaşı arayanlar vs var. iyi şanslar!
Arkadaşlar 5 Agustos 'da HSMP vizesi ile LOndraya geliyorum. Uçak biletimi aldım.
Yalnız Kalacak yeri problemim var. Oda veya hostellerde kalmak istiyorum. Güvenilir bir yer nasıl bulabilirim. Buradan güvenilir bir yer nasıl ayarlıyabilirim. Site müdavimlerinden yardım istiyorum.
Merhaba,
Ben ingilterede yaşıyorum 1 yıldır fakat türkiye firmam sayesinde. HSMP yani şimdiki adıyla TIER 1 e başvuracam ama bir söylenti duydum. Pasaport başvurunca 4 ay süre ile konsoloslukta kalıyormuş varmı öyle bir şey..
Ben leeds ve manchester a yakın oturuyorum.Bu yakınlara gelirseniz elimden geldiğince yardımcı olurum. Burada genelde Lodge lar temiz güvenilir ve otele nazaran ucuz..