babysitting ucreti ne kadar, neye gore belirleniyor
arkadaslar ya kimsenin bilgisi yok mu bu konuda, kimse yapmadi mi babysitting, lutfen yardimci olun, eksigi fazlasi ne kadara yapiliyo bu is, saate goremi para aliniyo, cocuk sayisi fiyati neye gore degistiriyo, lutfeeeen yardiiiiimmm
arkadaslar ya kimsenin bilgisi yok mu bu konuda, kimse yapmadi mi babysitting, lutfen yardimci olun, eksigi fazlasi ne kadara yapiliyo bu is, saate goremi para aliniyo, cocuk sayisi fiyati neye gore degistiriyo, lutfeeeen yardiiiiimmm
5 saatine 20 paund aldığım da oldu, 2 çocuk, çocuklar uyuyordu
6 saatine 40 aldığım da oldu, tek çocuk, film izleyip mısır yediydik hey gidi...
Aile ne verirse hesabı..
valla benmde kizin arkadasi geldi bigun okul tatildi
ama baba da evdeydi herseyi o yapti ben de takildim odamda
sonra da kadin 20 pound verdi
eyvallah dedim
valla iyi almisiniz yine arkadaslar, kadin ben pek bilmiyorum ucretleri deyince bende arastirdim,sizlere sordum iste, saatligi 5,5 fln demistim, ama 3 saatlik 10 pound verdiler. 3 cocuk vardi, ama sadece film izledik ve sonra yattilar, hicbise yapmadim yani. oyle rahatlatiyorum kendimi, aldigim paraya gore, ama ucuza gittik galiba bizde 5 dk ligina komsuya birakma mevzusu var ya, burda ordan bile para kazaniliyo haa bir de cocuklardan biri 13 yasindaydi, bizde bu yastaki abla yada abi kardeslerinin sorumlulugunu rahatlikla alir, bu da ilginc geldi biraz bana...
zelish buarada, ben okula gidip gelirken tanidigim velilere sordum, ihtiyaci olan varsa diye, sen de sorabilirsin... bir de internette bu isi yapan siteler var sanirim, bi form dolduruyosun, ordan ozelliklerin uygun gelen sana ulasiyor, fazla ayrintiyi bilmiyorum, babysitter diye aratirsan google da biseyler bulabilirsin...