arkadaşlar Ocak 2009 da 4 aylığına AVALON School a gideceğim. Kendilerine özel Direct English adında bir sistemleri de varmış. Bu okula daha önce giden yada bilen var mı? Nasıl bir okul Türk çok mu? Metod bahsedildiği kadar iyi mi? Birde ben Intermediate düzeydeyim 16 haftada iyi bir düzeye gelirmiyim. Amacım günlük konuşmalarda sorun yaşamamak. Akıcı ve iyi düzeyde konuşabilmek istiyorum 16 haftadan daha uzun gitme şansım da yok. Bu ilk ve son şans ne dersiniz?
Bu forumu yeni keşfettim oldukça güzel bilgiler edindim. Katkısı olan herkese selam ve sevgiler.
Merhaba. Avalon School of English, Londra'da bulunan egitim kalitesi acisindan en iyi dil okullarindan biridir. Ingilizceyi kısa surede ve en kolay sekilde ogrenebilmenizde yararli olacaktir. Ayni zamanda, turk ogrenci sayısının cok az olması da egitiminiz acisindan artı olacaktır. Okula gittiginizde, sizi seviye tespit sınavına tabi tutacaklarından, orada dil seviyenizi de belirleyeceklerdir. Cunku Turkiye'deki dil seviyeniz ile İngiltere'de yada herhangi bir ulkedeki dil seviyeniz farklılık gosterebilir ki genellikle Turk ogrencilerin yurtdısındaki ingilizce sınavlarında bilgileri umduklarından daha dusuk cıkabilmekte. Ozellikle speaking ve listening konularında bu konu daha da onemli hale geliyor. Buna istinaden de, 16 haftalık zaman dilimi icerisinde, bu okulun vereceği eğitimle kısa sürede bu açığınızı kapatmanız mümkün. Bu okulda eğitim alan birçok öğrencimiz de, bu okuldan çok memnun kaldılar. Istediginiz takdirde, öğrencilerimizin görüşlerini kendilerinden alabilmeniz için sizi onlarla da birebir görüştürebiliriz. Aynı zamanda, Londra'da da bir ofisimiz bulunduğundan bir işte çalışmak isterseniz, bu konuda da yönlendirme yaparak yardımcı olabilirz. Boylelikle part-time calisarak da, hem egitim masraflarınızın bir bolumu cikarip, hem de dil pratiginizi artırmış olursunuz.
[email]edupoint@hotmail.com[/email]
Iyi calismalar..
Bu part-time çalışma işi çok güzel olur?
o Konuda da yardım alırsam çok memnun olurum.
Bir o okula gidenlerin görüşlerini nasıl öğrenebilirim sizden?
mail adresleri mi var? yoksa sitenizdemi yazıyor?
çalışma konusunda da size gerekli yardımda bulunuruz elbette.gerisi sizin azminize kalmıs birşey tabi. Avalon School'da egitim goren ogrencilerimizle de iletisime gecebilirsiniz.asagida belirttigim e-posta adresinden bize ulastiginiz takdirde bunu saglamamız da mumkun olacaktır. Aksi takdirde ogrencilerimizin iletisim bilgilerini forumda afişe etmek yanlış olur.
Iyi calismalar
Alıntı:
77Yalova72´isimli üyeden Alıntı
Bu part-time çalışma işi çok güzel olur?
o Konuda da yardım alırsam çok memnun olurum.
Bir o okula gidenlerin görüşlerini nasıl öğrenebilirim sizden?
mail adresleri mi var? yoksa sitenizdemi yazıyor?