selam herkese Bahar ben 6 aydır aupair olarak burdayım ingilizcem gelmeden öncede gayet iyiydi oyuzden burda sadece ingilizce için 2 yılımı harcamak mantıksız ve aupairlik 6 aydana sonra hiçbir işe yaramayan bir iş,zaman kaybından başka birşey değil(cep harçlığı ve kalıcak yer sağlaması dışında).haziranda cambridge advance sınavı için hazırlıyorum onuda aldıktan sonra eylil dönemi için business certifika programlarına katılmayı planlıyorum fakaat vizem 2 yıl aupair oldugum için üstelik ben 1 yıllık istemiş olmama ragmen,ne yapıcam öğrenci vizesine çevirmem nasıl mümkün yada aupair vizemle başka bir işte çalışsam (illegal oluyo biliyorumbelki bu son vize uygulama değişikliği etkiler diye düşündüm ama sanırım hiç bir faydası yook.en iyi çözüm nedir bu durumda
merhaba bende ingiltereye au pair olarak gitmiştim. daha sonra ankara anlaşmasına dayalı ECAA ile vizeye başvurdum vizem geldi ve şimdi kendi işimi işletiyorum. artık au pair değilim. au pairkende rahat rahat istediğin yerde çalışırsın. ama dediğin gibi illegal oluyor ama çok bi risk görmüyorum ben. vizen olduğu sürece şikayet eden felanda olmadıktan sonra bence rahatlıkla çalışabilirsin. olaki çalışırken yakalandın sadece yardım ediyordum diyebilir ve işin içinden sıyrılabilirsin.
merhaba bende ingiltereye au pair olarak gitmiştim. daha sonra ankara anlaşmasına dayalı ECAA ile vizeye başvurdum vizem geldi ve şimdi kendi işimi işletiyorum. artık au pair değilim. au pairkende rahat rahat istediğin yerde çalışırsın. ama dediğin gibi illegal oluyor ama çok bi risk görmüyorum ben. vizen olduğu sürece şikayet eden felanda olmadıktan sonra bence rahatlıkla çalışabilirsin. olaki çalışırken yakalandın sadece yardım ediyordum diyebilir ve işin içinden sıyrılabilirsin.
Slm, Ben de 10 aydir au pairlik yapiyorum ama beklentilerimi karsilayamadim malesef. Ankara Anlasmasi Vizesi almayi dusunuyorum. Sen almissin bana anlatir misin ne kadar surede vize cikti, Ne is gosterdin, ne kadar masraf yaptin, ne evraklar verdin? Ya da bilmem gerekenler neler bu konuda? Bilgiye ihtiyacim var hoscakal..