merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum. sizlerden bilgilerinizi istiyorum. ben 2 hafta önce istanbuldan aupair vizesi için başvuruda bulundum fakat uyduruk bir sebepten dolayı red aldım. itiraz hakkım olduğunu biliyorum fakat ben itiraz etmeden ailemde vazgeçmeden kıbrısa gidip vize başvurusunda bulunmak istiyorum? sizce red kararına itirazmı etmeliyim yoksa yeniden kıbrıstanmı başvurmalıyım? bu olabilirmi?
bence senin isin olur... evraklarini falan toparla ajansin ile bi daha basvur red nedenini anlat adamlara belgelerle ispat et sorun olacagini zannetmiyorum. Allah kolaylik versin
itiraz et ve maddi güçünü ispat et! madem onlar senin maddi gücüne ininmamışlar inandır o zaman. çokta zorlarlarsa deki eğer maddi olarak çok güçlü olsaydım okulumu ayırttırır, otelimi ayırttırır öğrenci vizesiyle giderdim deim de. au pair programi en hesaplı yurtdışı eğitim yolu de! bende bu sebebten dolayı au pair olmayı düşündüm de. bence onlar senin yapmacık olarak o parayı bankaya attığını ve o paranın geçici olduğunu düşündükleri için red verdiler. dediğin gibi daha önceden parayı bankaya koyabilirdin. tekrar denemeni tavsiye ederim bol şasnlar
bende evraklarımı worldbrıdge verdiğim gün banka hesabıma para yatırabildim ama internetten takip ettiğinde benim evraklarım yeni inceleme altına 5 yada 6 gun sonra gırdı zaten beni mülakata çagırdılar sizce benide red ediceklermi inanılmaz korkuyorum parayı ogun yatırdım cunkı çalışıyordum maaşımı o gun almıştım nasıl bır durumla karşılaşacagımı bılmıyorum lütfen yardımcı olun bana 3 martta mülakatım var korkuyorum.....
Arkadaşlar herkese merhaba. Bir sorum var çok sıkıntıdayım. İstanbuldan geçen hafta au pair olmak için vize başvurusu yaptım. Evraklar oldukça iyi ama gayrimenkul gösteremedim. Hesap hareketleri de iyiydi ama hesap en son boştu. Bunun dışında 5 araba gösterdim. Tabi şirketimizi bide ablamın maaşını (2500 ytl kadar). Sizce durumum nedir alırmıyım vize çok endişeliyim. Geri döneceğime dairde ispat var. Biri bana yardım etsin lütfennnn. Umarım gerçekten istiyorsanız (benim gibi) dileğiniz gerçekleşir. Ceaplarınızı bekliyorum...