ingilterede turk aupairlerin cogunlukta oldugunu duydum ama burda hic aupairim diye kendini tanitan gormedim. Ben southamptondayim , yeni arkadasliklar edinmek istiyorum bana yakin olan varsa gorusmek tanismak isterim
ingilterede turk aupairlerin cogunlukta oldugunu duydum ama burda hic aupairim diye kendini tanitan gormedim. Ben southamptondayim , yeni arkadasliklar edinmek istiyorum bana yakin olan varsa gorusmek tanismak isterim
SELAM AU pair degilim ama yardimina ihtiyacim olacak ..eger istersen .. ben west whickham (craydon ) yerlesmek istiyorum .. bazi sosyal konularda yardimina ihtiyacim olacak !! ozellikle dil kurslari ve is olanaklari konusunda !!
Ben londradayim bir sirketin genel mudurlugunu yapiyorum, canin sIkILIrsa veya sohbet edecek birini istersen ara, 07821996147
Alıntı:
nurcan_tel´isimli üyeden Alıntı