selam ben 1aydir ingiltredeyim ama biturlu dil okuluna baslayamadim ailem degisti falan derken bi ayim heba oldu biran once su dili ogrenip turkiyeye donmek istoyorum au pairlerin hepsinin evlenip burda kaldigina ve turk lokantasinda adamin tabiriyle beraber kaymak yeme amacli evlilik teklifine inatt...ne yazkki burda turk au pairlere en kotu bakn turkler nese ben amacima doniyim eger cambridge de ki ben ely diye biyerde kaliyorum bildiginiz ucuz kurs varmi?ucuz kurslarin cogu londrada burdakiler cok pahali admlar au pair icin kurs diyo 2ayligina 850pound istiyolar benim kazanicagim paranin dort kati dalga geciyo valla burda birileri bizlle.insan goremiyorumki burda,en azindan okula baslasam pratik imkanim olucak...
bu arada ben gelmeden once giden herkesin agzindan cikicak tek kelimeye bakiyodumm au pair lik yapmak isteyen arkadaslara her konuda yardimici olmak isteriim vize ki ben kibristan aldim ailler acenta akliniza takilacak bi soru olursa e mailim:leylaozge84@hotmail.com
cambridge ve okullar konusunda bilgi sahibi olan arkadasllarr dabana yardimici olursa seviniriim
merhabalar arkadaslar ben ingiltereye geleli henuz iki hafta oluyor!!!burnhamdayim daha dogrusu windsor a yakin...ve henuz gidecek bir okul bulamadim buraya yakin olan bir koleje mail attim eastberks kolejine artik aupairlere kurs vermiolarlarmis devlet fonu kesmis!!!anlicaginiz durumum wahim acilen aupair ler icin olan bir kurs bulup baslamak istiyorum bildiginiz bu bolegeye yakin aupairler icin kurs veren uygun fiyatli kolej bilen varsa bana yazsin kendinize iyi bakin simdiden tesekkurler"""