aslinda dediklerin haklisin root ama arkadas bu kizi gorunce dunyasi sasdi nisan bile dusunuyo acaba kiz ogrenince nolcak orasini merakla bekliyorum
bende bi ara dusunmusdum boyle bisey ama sonra kiz yapamazsa diye vazgecdim
acaba kizlar nasil dusunur boyle bi konuda
Uzaktayken muhakkak bitiyor iliski bir sekilde, istisnalar ve koruyabilenler haric, mesafe en buyuk ayrilik nedeni, havadan sudan da olsa bi sekilde kopuluyor, msnle gorusmeler iliskiyi olduruyor.
eger onlarin iliskisinda bitme ihtimali yoksa kaldi ki varsa bile ingilterede biter, yanyana, boyle uzaktan uzaga olmasindansa..
hos kiz daha gelmemis ama
uzaktaykn ilişkinin sürmesi ilişkidki kişilere bağlı bence
bnm tam 5 senedir bi ilişkim var ve bunun 4 senesi ayrı gayı 3 ayda bi görüşmelerle geçti. tüm üniversite hayatım yani.
ekim sonu ingiltereye gidiyorum ve ilişkimiz devam ediyor. arkadaşlar hakkaten uzaklık çok zor ama karşılıklı bazı şeylerden feragat edilirse bitmiyo..
bende onu getirmeyi düşünüyoum seneye. neden olmasın ki herkez gelsin )
bnmde 3yıllkbi ilişkm var amadaha gitmeden üff ne laflar duyuyorum beni nasıl bırakıp gidersinle başlayan... halbuki gerçekten seviyorum onsuz nası zor geçecek biliyorum ama bakalım biz başarıcaz mı ..
hmmm zor bir durum sonucta şöyle birşey var kızı alıp ingiltereye getirip daha sonradan o kızla yapamayıp kızı ortada bırakma söz konusuda var bunuda düşünsün çünkü bu dünyanın en büyük günahıdır bir insana ümit verip sonradan terketmek.
Arkadaşın önce bu konuyu bir düşünsün ne olursa olsun sonuna kadar onun yanında olabilecekmi yoksa sonradan sıkılıp onu terketmek olmaz sonucta ingiltere türkiye degilki bi otobüse atlayıp kız evine dönsün
bnmde 3yıllkbi ilişkm var amadaha gitmeden üff ne laflar duyuyorum beni nasıl bırakıp gidersinle başlayan... halbuki gerçekten seviyorum onsuz nası zor geçecek biliyorum ama bakalım biz başarıcaz mı ..
yeniyim forumda we yeni konu acmayi beceremedim,,ben londra disinda yasiyorm haftann 3gunu londradaym.2haftdir gittigm zamnlarda bi cocukla karsilasyorm wee ASIK OLDUM!!o da bana karsi bos diil bayagi bakistk sonra pesime takilip beni takip etti
ama talihsizlik sonucu yanima gelemedi
umarim bu foruma takiliyodurrrrrrr,
bu pazar gunu dugune gitcm umarim sen de gelirsin lutfen bu hafta da gel