Sorucaim sorunun cevabini verdigin 2 linkte de bulamadım bir de buraya yaziim dedm; Diyelim ki Ingiltere Vatandasi olduk ve Turk Vatandasligimizi sildirmek istiorz; 1. Nasil sildircez?? 2. Turk Vatandasligi silindikten sonra askerlikle ilgili herangi bir durum kaliomu???
Vatandaşlıktan çıkınca haliyle askerlikle de işiniz kalmamış olur. Ama sırf bunun için vatandaşlıktan çıkmaya gerek yok. Bir ara gelir bir ay yaparsınız.
simdi jandarmayi aricam seni alsinlar ben gittigimde 18 aydi ben 19 ay yaptim mrdin-midyat..simdi ise 15 ay olmus..git gor bence--sayili gun cabuk gecer
simdi jandarmayi aricam seni alsinlar ben gittigimde 18 aydi ben 19 ay yaptim mrdin-midyat..simdi ise 15 ay olmus..git gor bence--sayili gun cabuk gecer
vayy be bende midyatta yaptım 2 ay oldu geleli bagoklarda az gezmedim hee..
ertletme turu arkdaslar arastirdim ama kafam cok karisdi ben askerligimi ertelemek istiyorum ama hangi nedenler erteletmeliyim
turkiye askerlikden ikinci mektup gelmis artik acil halletmek gerek yoksa buyuk sorunlar cikcak
turkiyede ogrenci kagiti getir diyolar ama netden arastirdim okadar ogrenci kagidi demiyo dilekce ornegi istiyo siz nasil yaptiniz
Sorucaim sorunun cevabini verdigin 2 linkte de bulamadım bir de buraya yaziim dedm; Diyelim ki Ingiltere Vatandasi olduk ve Turk Vatandasligimizi sildirmek istiorz; 1. Nasil sildircez?? 2. Turk Vatandasligi silindikten sonra askerlikle ilgili herangi bir durum kaliomu???
vatandasliktan kendi istegin ile cikamazsin.yuz kizartici suc islemis olman gerek ve icisleri bakanligi karariyla cikabilirsin ancak keyfiyen cikamazsin..
Arkadaslar ingilitereye uzun donemde doktora icin gidiyorum 3 yıllıgına,
yuksek lisansımı turkiyede bitirdim. universitem tecilimin iptali geregini askerlik subeme gondermis. 2009 aralık celp donemıne tabiyim. bu eylulde ingiltereye gidicegim doktora icin. Bu durumda askerlik tecilimi ingilterede mi yoksa burada mı yapacagım.
vatandasliktan kendi istegin ile cikamazsin.yuz kizartici suc islemis olman gerek ve icisleri bakanligi karariyla cikabilirsin ancak keyfiyen cikamazsin..
Seni tanımıyorum askerliğini de yapmıyorum vatandaşlığını da istemiyorum dedin mi anında görüntü yapıyolar merak etme ama mülteci kampına tabi