İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Seçenekler Stil
Alt 25.08.2009   #1
traveller46
Çaylak Üye

Yazılar: 23
aşı meselesi

merhaba arkadaşlar
birlikte mastera gideceğim arkadaştan duyduğum kadarıyla öğrencilerden bazı aşıları yaptırması, yaptırmışsa bunu kanıtlayan belge isteniyormuş.
bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
traveller46 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009   #2
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
traveller46´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar
birlikte mastera gideceğim arkadaştan duyduğum kadarıyla öğrencilerden bazı aşıları yaptırması, yaptırmışsa bunu kanıtlayan belge isteniyormuş.
kardesi ben hic boyle birsey duymadim bilen varsa bilgilendirsin arkadaslar .. bence cok tuhaf !
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009   #3
emine turhanoglu
Kıdemli Üye

Yazılar: 208
Alıntı:
Filanguage´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardesi ben hic boyle birsey duymadim bilen varsa bilgilendirsin arkadaslar .. bence cok tuhaf !
Sanırım AİDS ve Verem konularında 6ay ve üzeri kalacaklar için birçok ülke istiyor.
emine turhanoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009   #4
Filanguage
Kıdemli Üye

Alıntı:
emine turhanoglu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım AİDS ve Verem konularında 6ay ve üzeri kalacaklar için birçok ülke istiyor.
O zaman Sanirim bir eczaciyi ziyaret etme vakti geliyor
Alt 26.08.2009   #5
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Alıntı:
O zaman Sanirim bir eczaciyi ziyaret etme vakti geliyor
Uzun zamandir o ulke senin o ulke benim gezerim ve hic bir ulkeden boyle bir talep gelmedi. Hemen hemen her ulkenin vizeside uzun donemdir.
Ingiltereye de Work permit ile gittim ve ondada istenmedi. Rusyaya Work permit ile gittim orada da istenmedi.

Kazakistan Suudi Arabistan, Nijerya, Amerika, Kanada, Libya, Singapur, Avrupanin neredeyse tamami. Ama bir tek is arkadasimla Vietnama giderken Sitma asisi yaptirmistik o da bizim kendi istegimizdi.

Unutmadan zaten GP ye kayit yaptiracaginiz zaman size soracaklardir ve idrar tahlinizi alacaklardir O yuzden giderken bir seye ihtiyaciniz yok.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009   #6
Filanguage
Kıdemli Üye

Alıntı:
sirlan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Uzun zamandir o ulke senin o ulke benim gezerim ve hic bir ulkeden boyle bir talep gelmedi. Hemen hemen her ulkenin vizeside uzun donemdir.
Ingiltereye de Work permit ile gittim ve ondada istenmedi. Rusyaya Work permit ile gittim orada da istenmedi.

Kazakistan Suudi Arabistan, Nijerya, Amerika, Kanada, Libya, Singapur, Avrupanin neredeyse tamami. Ama bir tek is arkadasimla Vietnama giderken Sitma asisi yaptirmistik o da bizim kendi istegimizdi.

Unutmadan zaten GP ye kayit yaptiracaginiz zaman size soracaklardir ve idrar tahlinizi alacaklardir O yuzden giderken bir seye ihtiyaciniz yok.
anladim sirlan ... desene bizi eski almanya misali disimize gozumuze bakarak alacaklar boyu kisa olani kabul etmeyecekler disi bozuk olani almayacaklar ) secmece yani .. ?
Alt 26.08.2009   #7
emine turhanoglu
Kıdemli Üye

Alıntı:
anladim sirlan ... desene bizi eski almanya misali disimize gozumuze bakarak alacaklar boyu kisa olani kabul etmeyecekler disi bozuk olani almayacaklar ) secmece yani .. ?
Kızım da oğlumda lise yurtdışı eğitim programına giderken yaptırdım biri 2001de Rusya ya diğeri 2006 da güney amerikaya gitti. ve yaptırdık.Ama oradaki devlet okularında ve aile yanında bedelsiz kalmıştılar.
Alt 26.08.2009   #8
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Alıntı:
emine turhanoglu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızım da oğlumda lise yurtdışı eğitim programına giderken yaptırdım biri 2001de Rusya ya diğeri 2006 da güney amerikaya gitti. ve yaptırdık.Ama oradaki devlet okularında ve aile yanında bedelsiz kalmıştılar.
O asilari siz yaptiriyorsunuz Devletler tarafindan belirlenmis bir kural degildir. Ama cocuklarinizin yasi eger asi zamaninda ise o zaman yaptirilmasi ile ilgili kanun bulunmaktadir. Ben Rusya ya ve Ingiltereye 15 yildir gider gelirim ve esim de Rus asilli Turk vatandasi ve ailesi halen Sibiryada ve bizim oglumuz Moskovada dogdu ve bunlarin hicbirinde dedigim gibi Devlet tarafindan yaptiracaksiniz hukmu yoktur. Sadece Sudan Burkina Faso ve Nijere gider iseniz Sitma asisini istege tabidir diye yazmaktadir.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009   #9
emine turhanoglu
Kıdemli Üye

Alıntı:
sirlan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
O asilari siz yaptiriyorsunuz Devletler tarafindan belirlenmis bir kural degildir. Ama cocuklarinizin yasi eger asi zamaninda ise o zaman yaptirilmasi ile ilgili kanun bulunmaktadir. Ben Rusya ya ve Ingiltereye 15 yildir gider gelirim ve esim de Rus asilli Turk vatandasi ve ailesi halen Sibiryada ve bizim oglumuz Moskovada dogdu ve bunlarin hicbirinde dedigim gibi Devlet tarafindan yaptiracaksiniz hukmu yoktur. Sadece Sudan Burkina Faso ve Nijere gider iseniz Sitma asisini istege tabidir diye yazmaktadir.
2001 de vize için İstanbuldaki Rus Konsolosluğu istedi.Bir yıllık devlet okulu vizesi için. Arada da firma yok. Vizeyi şahsen aldık. Ama tabiki İng. için bende duymadım.
Alt 04.09.2009   #10
mathilda
Highgate Cemetery'de yatıyor...

Yazılar: 106
asi = evet dogru

Alıntı:
traveller46´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar

burda baya bi tantana oldu aidsli multeci ve gocmen trafigi hakkinda.. ama asi ve saglamlik belgesi istenilen ulkeler arasinda turkiye yok.
mathilda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil