arkadaşlar vize başvuru merkezi "awaitig collection" yazınca geleceksin demişti ama internettenbu yazıçıkıyor.vize bölümüne teslim edilmiş anlamıçıkıyor bundan..ancak vize başvuru merkezi üstteki yazı çıkınca geliceksin demişti..12 gün oldu başvuralı..bundan öncede under considerationn...at mission yazıyordu..şimdi bu arrived at the visa section geldimi demek....?
benim bugun tam bir ay oldu başvuralı MAAALESEEFFF!!!!!!!
uzun bi süre boyunca "under consideration at post" yazıyodu... sonra henüz düne kadar " under consideration at mission" oldu... bugun kontol ettim bende de "arrived at the visa section" yazıyor..çarşamba günü kontrol etmek için Worldbridge' e gidicem... hayırlısı inşallah...öğrenince sonucu yazarım buraya
kalın saglacakla...
E.genç gittikten sonra öğrendiklerini burayada yazsan, çok kişi faydalanır sanırım... yani en azından ne yazınca vbm gitmek lazım onu bile öğrensek yeter bence
merhaba ben 29 aralıkta au-pair vizesi için başvuru yaptım. Bugün öncekilerden farklı bir ifade yazdı " arrived at the visa section".. yani hala bir sonuç yok siz biraz daha bekleyin mi diyolar..genelde yazan arkadaşlarda aynı dertten müzdarip sanırım. Bu normal bir süreç mi? benimle birlikte aynı tür vizeye başvuran bir arkadaşın 3 gün sonra vizesi çıktı bu nasıl iş anlamadım??? anlayan varsa bir zahmet anlatsın..
ya arkadaslar awaiting collection ya da arrieved visa seciton gıbı seylerin ne oldugunu bilmeden ıngıltereye falan gitmeyin siz. giderseniz de 1 kac yıl kalmadan gelmeyin cunku anca tatil yapmıs ıngılızce ogrenemeden donmus olursunuz tecrube konusuyor! ... allah kolaylık versin!
erkan kardeş pardonda bu lafları söylemene gerek yok zaten kimsenin perfect ingilizcesi olmaz ve oraya gidecek insanlarda (bu forumdakiler gibi) kimsede perfect bilmez!herkes oraya bunların anlamını öğrenmek için gidiyor. peki sana bir soru kardeşce: arrived.....visa section ne demek? ne yapmamız gerek bu durumda?