hmm kötü bee e götürseydin keşke yanında belki birkaç arkadas bulup bişeyler yapardınız oralarda
Aslinda evet cok pisman oldum sonradan ama artik burda alcam bi tane ne yapim
isin kotu yani, muzik enstrumani insanin en guzel dostudur.Sen anlatirsin o seni dinler,yani buralarda gerekli en onemli seylerden biri..
Aslinda evet cok pisman oldum sonradan ama artik burda alcam bi tane ne yapim
isin kotu yani, muzik enstrumani insanin en guzel dostudur.Sen anlatirsin o seni dinler,yani buralarda gerekli en onemli seylerden biri..
ya bende acaba gelirken getirsem mi acaba eminde olamıyorum:S yani yolda basına bi felaket gelmesinden korkuyorum işin acıgı
ya bende acaba gelirken getirsem mi acaba eminde olamıyorum:S yani yolda basına bi felaket gelmesinden korkuyorum işin acıgı
Enstrumanin ne olduguna da bagli tabi.Sapli enstrumanlari tasimasi zor olur ve kirilma tehlikesi de var.Ama baska birseyse bisey diyemicem.Ben sahsen eger birsey caliyorsan getirebiliyorsan getir derim...
Ben ingiltere'den gitar aldım daha uygundu fiyatları.Ve defalarda TR ye geldiğimde getirdim götürdüm ,sorun olmadı.bagaja vermedim kendisini yanıma aldımkabin görevlileri piloyun yanına bi yere koydular.sağ salim defalarca UK-TR arası geldi gitti gitarım.
Ben ingiltere'den gitar aldım daha uygundu fiyatları.Ve defalarda TR ye geldiğimde getirdim götürdüm ,sorun olmadı.bagaja vermedim kendisini yanıma aldımkabin görevlileri piloyun yanına bi yere koydular.sağ salim defalarca UK-TR arası geldi gitti gitarım.
evet haklisin ama sag salim gideceginin garantisini vermiyolar ki walla ben gitarima kiyamadim bu riski de alamadim.Ama bi dahaki sefere getircem ben de onsuz olmuyo artik ne yapalim
ya mutlu bu konuda biraz haklı ben baglama calıyorum.ve gecen sene kargodan sigortalı olarak istanbul izmir yollattım.baglamanın teknesi catlak olarak elime ulasmıstı.ve hiçbi şekildede sonuclanmadı davam yani şansa kalmıs bi olay gerçekten.
bende baglama caliyorum yanimda getirmedim sagolsun burda bi arkadas ta iki tane baglama vardi birisini ben aldim da yalnizligimizi stresimizi onunla atiyoruz getirebiliyorsaniz ki ucakta yaninizda gelir mutlaka getirin derim...