Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Seçenekler Stil
Alt 25.04.2010   #1
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
Arkadaslara ozur....

Kusura bakayin ama aciklamayada calistim o anki kizginlikla acmis oldugum konu basligindan dolayi ozur dilerim ne konuyu kapatabiliyorum nede baslik degistirebiliyorum ama su da unutulmasin ki 1 kisinin yaptigi bir milletin adina isliyorsa benim genellemem de normal karsilanmaliydi neyse..
sunu da belirtmek isterim ne dikkat cekmek icin nede insanlari galyana getirmek icin yazilmis bir yazidir sadece ve sadece basimdan gecen (isim adres verilebilir) ve yasanmis olan bazi olaylari dile getirdim..insallah bu benim yasadigim son olaylar kimsenin basina gelmez cunku her nekadar adimizi yuceltmeye calistikca yazilan yazilara hikaye bos desekte basina geldiginde cevrendekiler sunu dio bak hikaye yalan para icin yazilmis seyler diodun peki buna ne diceksin...
tekrar ozur diler herkese yasantisinda basarilar dilerim
saygilar
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2010   #2
Cem Doğan √
Üye

Yazılar: 94
aslina bakarsan actigin konuyu uzun bi donem takip ettim , bir an ofkeyle o take a break dergisini okuduktan sonra actin o konuyu , ve maalesef yanlis anlasildigini dusunuyorum , yoksa hakaret veya rencide etmek amaciyla acilmis bir konu olmadiginin ben sahsim adina farkindayim , bence ozurluk bir kabahat islemedin , cunku yazdiklarin kismen dogruydu fakat genelleme olarak algilanmasi forumdaki arkadaslari biraz kizdirmis olmali , yoksa biz hepimiz kim oldugumuzu , nereden geldigimizi , nasil bir kultur icinde yogruldugumuzu istersek herseyin en dogrusunu ve iyisinide yapabilecegimizi biliyoruz ama gel gorki her millette oldugu gibi bizdede curuk elmalar kabul etsekde etmesekde mutlaka cikacak , biz kabul etsekde etmesekde bizi hem vezir eden hemde rezil eden insanlar herzaman var olacak , bizim en guzeli ustumuze duseni en iyi sekilde yapmak , sayet yaptigimiz isler dogruysa zaten ornek alan birileri mutlaka cikar diye dusunuyorum
Cem Doğan √ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2010   #3
gem074
Kıdemli Üye

kardesim sadece o dergi olsa bahse girerim yazdigim yazinin sadece basligiyla ilgili yaziyorlar kimse dogru durust icerigini okumuyoo takildilar basliga..tamam belki biraz agir geldi ama yaklasik 1300 kisi okumus sadece 50-60 kisi yazmis yani benim gibi dusunen cok fazla kisi var ama tepki cekmek istemiorlar zaten cevap verenlerin %90 ya buraya ogrenci olarak gelmis 3-5 ayligina yada tr de yasiyanlar sonucta burada tam yasamayanlar dedim isim soyisim adreste veririm ne dikkat cekmek icin nede macera icin bunu yazdim dokunuyo kardesim ben o dergide yazilanlarin hep hikaye su bu diye yalanlarken millete (ki dergideki seyler dogru eger bodrum yada gumbete gidersen gorursun)biz sadece unlar 3-5 kurus kazanmak icin yazilan yazilar derken basimiza ve esimin yakin arkadasinin basina gelince olay koptu otomatikmen yillardir ugrasim bosa gitti 1 anda keske biraz bu yonden bakilabilseydi..neyse sadce anlasilmama yada yalnis anlasilma diyip konuyu kapatmk istiyorum..sunu unutuyorlar benim genelleme yapmama kizmislar ama 1 i hata yapti mi turklerin geneli kotu oluyo bunu atlamis oluyorlar
neyse bosver zaten olan oldu ..
Alt 28.04.2010   #4
silvermoon
Kıdemli Üye

Yazılar: 178
gecenlerde esim ile bir arkadasinin evine konuk olduk yemekler filan yedik ve uzunca bir muhabbet ettik esimin arkadasinin kocasiyla bayagi bir derin muhabbete daldik ben ona ingilizlerle 4 yil kadar calistigimi soyledim ve cok icip cok taskinlik cikardiklarini soyledim adamin bana hemen dedigi laf sunu unutma herkes ayni degil senin gordugun genel olarak buranin cipsileri dedi ama herkes boyle degil dedi ben ona ingilizleri boyle biliyorlar bizim ulkede dedigimde adam bana asla dedi degil gercektende onlarin ailesini gordugumde adama katildim oysa ben boyle dusunmemistim her neyse senin gordugun kiside turk olabilir fakat hicbir zaman turklugumden utaniyorum deme bir turk dunyaya bedeldir bunuda unutma turk diyorum turk senin gordugun turkce konusan baska bir irkta olabilir mesela benim bir arkadasim vardi acayip ingilizce konusuyordu aksan filan superdi ingilizler adama sen turk olamazsin diyorlardi ayni bizim gibi konusuyorsun ayni bizim gibisin diyordu boyle biseyde olabilir ben senin o turklugumden utaniyorum lafina az kirildim kardes ben adanaliyim bana ingilizler sorduklarinda turkum ve adanaliyik diyorum adanaliyik ne deyince acikliyorum aslini hic utanma gardas sen bak hayatina bu dunyanin heryerinde var bizde bazi gormemisler ingiltereyi ovup ovup bitiremezler geldik gorduk okadarda ovulecek bir yanini goremedim heryerden adamvar heryerden herkes ekmegi icin gelmis sende oyle bende oyle herkesde oyle ben ingilize dedigimde adam bana herkes boyle degil dedi herkes bir degil dedi dunyada bu boyle turk var iyi turk var serefsiz alman var iyi alman var serefsiz bu bir gercek ingiliz var iyi ingiliz var serefsiz yani bu insanlar dunyanin her yerinde var birde vatan hainligi filan yazmissin ne alakasi var kardes bu laf askerlikten kacanlar icindir vatani icin vatani gorevini yerine getirmeyen ulke ulke kacan askere gitmemek icin binbir turlu yalanlara duzenbazliga basvuranlar icin gecerlidir senin icin degil gardas kal saglicakla.....
silvermoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2010   #5
gem074
Kıdemli Üye

gardas Allahin adamiyik biliyoruz da ben turklugunden utaniyorum demedim turkum demeye utandirmaya basladiniz dedim ve millet burda konu basligina takildi ornekler verdim ben ingilizlerle 20 senedir calisiyor ve yasiyorum tamam hepsi ayni degil ama cogu ayni yani taskinliklar falan filan burada cevremdeki insanlara turkiyenin cok guzel cennet gibi bir yer oldugunu anlatmaktan turk insaninin onlarin bildigi gibi barbar 3 kagitci ve benzeri sekilde insanlar olmadigini anlatmaktan dilimde tuy bitti ama cikipta kendini bilmez birileri buraya(uk) gelip abuk sabuk seyler yapinca insanlar sunu dioo tamam sen oyle boyle diosunda bak senin savundugun halkin neler yapiyoo gelde sinir olma ben bilmiyormuyum sanki burdaki insanlarin ne oldugunu bikac bardaktan sonra dunyayi daglari yaratiklarini sandiklarini kose bucak bazi yerlerde irkcilik yaptiklani neyse bunar derin mevzular bosver..sozum surda gelecegi goremeyenler var herkes vize almak icin siralarda streslerde ama burda 3-5 kendini bilmezin yaptigi seyler bizim millet olarak defterimize yaziliyoo kisadan turk iste deniliyoo zaten sevenimiz fazla olmadigi gibi sevenleri de kendimiz yoketmeye calisiyoruz ve bunu da boyle giderse cok yakinda basaracaz cevremde daha turkiyeyi hic gormemis insanlar var neden diye sordugumda bana dunya alehte seyler soyluyorlar benim yapmaya calistigim burda insanlara yurdumu daha ii tanitmak her yil ortalama en az 50-70 kisi tr ye gonderiyorum kendi ailemle bile baka yere gitmek yerine cevremizdeki 3-5 aileyle beraber tr turu yapmaya calisiyorum..daha ne yapim gardas sen de bakimm basliga takilmak yerine icerigini okusalar bu kadar sorun olmaz daha dun aksam sky3 de yayinlandi umarim izlemisindir.
saygilar
Alt 29.04.2010   #6
suskunluk
Kıdemli Üye

Yazılar: 133
gem74;

özür dilemenizi gerektiren bir şey yok. herkes özgürce düşüncelerini yazmalı ve biz de tartışmalıyız. sadece siz sinirlenince üslubunuzu bozuyorsunuz. buna dikkat ederseniz bir problem kalmaz.

bi de kızmazsanız eğer, noktalama işaretlerine dikkat etmenizi rica edeceğim. hiç nokta koymadığınızdan yorumlarınızı okumak zor oluyor.
suskunluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2010   #7
gem074
Kıdemli Üye

zaten sorun da noktalama isaretlerinin konmadigindan anlasilmis olmali kusura bakma imla kurali die bisey birakmadi bu ulke bende bundan sonra daha imla kurallarina daha da uymaya calisirim..bu arada kisa bi not vermek isterim ben mi uslubumu bozdum yoksa bikac kisi mi ....sadece benim icin yazilanlara biraz bakarsan ....
tesekkurler iyi gunler

Seçenekler
Stil