arkadaşlar vise mülakatıyla ilgili bilgi almak istiyorum ...
3 mart'da İngiltere vise mülakatına giricem ve çok endişeleniyorum bu konuda tecrübesi olan varsa bana lütfen yardımcı olabilirmi eğer başarırsam bende au-pair olarak gideceğim....
valla bilgim yok beni mulakata çagirmadan verdiler aupair vizemi, ve hayret son zamanlarda kimseyi çagirmiyorlardi aupair vizesine basvuran, belgelerin eksikmiyidi?
Mülakat sırasında gayer rahat ol, ingilizce bilmiyorsan tercüman olacaktır,
Forma yazdığın bilgiler ve evraklarındaki bilgilerle çakışacak cevap verme,
Gideceğin yer hakkında baya bilgi edin, okulun kalacağın yer ulaşım vs.
Neden İngiltere ve neden ingilizce şeklinde bir soru sorabilirler kendine göre mantıklı bir cevap hazırla. Bana sordular ben ingilizce uluslararası bir dil dedim ve ingilizce en iyi ingilterede öğrenilir dedim.
Heyecan yapmana gerek yok, cool davran, param var ingilizce öğrenmeye gidiyorum orada çalışmaya ihtiyacım felan yok gibisinden....
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar evraklarımda herhangi bir eksiklik yok ama yinede çağırmışlar ama hazırlandım dahada fazla hazırlanıcam tabıkıde az kaldı ve kendımı iyi hissediyorum üstesinden gelicem Allah'ın izniyle selena seni direk çagırdıkları için şanslısın umarım orda şans yanımda olur ve hallederim candy shop sana sormak istiyorum ingilizce birşeyler sorarlarmı gerci heycan yapmazsam cvp verebılırım ama sende au-pair olarak mı basvurdun yada tercüman orda varmı? benım bu durumla ilgili yapmam gereken birşey varmı? bilgi verebilirmisin?
Ben de pazartesi mülakata gireceğim. au pair vizesi mülakatına giren arkadaşlar daha detay şeyler yazarsanız sevinirim.
kübikasso ve bana başarılar dileyin
çok stresli hissediyorum kendimi yaff
Ben öğrenci vizesi aldım fakat mülakatın farklı olacağını sanmıyorum, ingilizcemi test etmek için sorular sordular fakat çok basit sorulardı adım nereli olduğum neden ingilizceyi seçtiğim gibi. Formu doldururken ingilizce konuşabiliyorum gibi bir ibare yazdıysan mülakatta da ingilizce konuşmanı bekleyebilirler, ingilizce konuşamıyorum dediysen tercüman olacaktır.
Tekrar kolay gelsin, bu arada antalya'dayım bugün öğlen uçuyorum ingiltereye bir müddet siteye giremeyebilirim idare edin
teşekkürler candy shop sana başarılar diliyorum umarım bizde en kısa sürede oraya gelir hayallerimize kavuşuruz ne malüm belki sen bunu okudugunda bızde oraya gelmiş oluruzzz tüm arkadaşlar bizim için dua edin yarın mülakatımız iyi geçsin....