İngilizce ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngilizce »

Arkadaşlar Ret Aldım Sebebini Yazdım Ama Tam Anlayamadım

Seçenekler Stil
Alt 27.06.2009   #1
Rotasiz
Üye

Yazılar: 36
Arkadaşlar Ret Aldım Sebebini Yazdım Ama Tam Anlayamadım

I note that you have applied as a child student and not a T4 General Student.You have claimed 30 points for your visa letter but ı am not satisfied that the course in respect of which it was issued satisfies the requirements for a grant of leave as a tier 4 (Child) Student because the course is not taught in accordance with the National Curriculum Framework (NCF).I am therefore not satisfied that you have met the requirements for 30 points to be awarded under appendix A of the Immigration Rules.I therefore refuse your application for entry clearance as a Tier 4 (Child) Student under paragraph 245ZZA(b) of the Immigration Rules.

Yukarıda Ne Demiş Konsolusluk Arkadaşlar Cevirirseniz Cok Sevinirim
Rotasiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009   #2
erdemzeybek
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Student vizesini National Curriculum Framework (NCF) semasina uygun okullarla yap demek senin dil okulunun bu kapsamdaki okullarin disinda,sen bu kapsama girmeyen bir okulu ile vize muracati yapmissin ve red almissin , Ingiltere sinir polisi bu sene yeni bir takim kurallar koyu bu cercevede degerlendirme yapiyor yani yeni bir okul bur ve tekrar dene.
erdemzeybek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2009   #3
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
Rotasiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
I note that you have applied as a child student and not a T4 General Student.You have claimed 30 points for your visa letter but ı am not satisfied that the course in respect of which it was issued satisfies the requirements for a grant of leave as a tier 4 (Child) Student because the course is not taught in accordance with the National Curriculum Framework (NCF).I am therefore not satisfied that you have met the requirements for 30 points to be awarded under appendix A of the Immigration Rules.I therefore refuse your application for entry clearance as a Tier 4 (Child) Student under paragraph 245ZZA(b) of the Immigration Rules.

Yukarıda Ne Demiş Konsolusluk Arkadaşlar Cevirirseniz Cok Sevinirim

Selam rotasiz hangi okula basvuru yaptin bi soylesene ! mumkunse..
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009   #4
Rotasiz
Üye

K.bakmayin arkadaslar uzun zamandır forumu takip etmiyordum..
Brooks College ye yazılmıstım ve kapanmış simdi 5 agustosda basvuru yapmıstım bugun acıklandı yarın pasaportu alacam inş olumlu olur

Ha Unutmadan Yazdıgım Konumda Genel Ogrenci Vizesi İle başvuru yapılmasını gerektigini söylüyor...Bende Genel Ogrenci Vizesi Başvurusu yaptım..
Alt 14.09.2009   #5
pspsps
Üye

Yazılar: 75
Alıntı:
Rotasiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
K.bakmayin arkadaslar uzun zamandır forumu takip etmiyordum..
Brooks College ye yazılmıstım ve kapanmış simdi 5 agustosda basvuru yapmıstım bugun acıklandı yarın pasaportu alacam inş olumlu olur

Ha Unutmadan Yazdıgım Konumda Genel Ogrenci Vizesi İle başvuru yapılmasını gerektigini söylüyor...Bende Genel Ogrenci Vizesi Başvurusu yaptım..
sanırım 2. basvurunu 5 ağustosta başka bir okulu seçerek yaptın değil mi?
tabi doğru anladıysam nese hepmiz merakla bekliyoruz sonucunu
pspsps isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2009   #6
Rotasiz
Üye

Alıntı:
pspsps´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sanırım 2. basvurunu 5 ağustosta başka bir okulu seçerek yaptın değil mi?
tabi doğru anladıysam nese hepmiz merakla bekliyoruz sonucunu
Mecburen Baska Okul Sectim..

Seçenekler
Stil