İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

Arkadaşlar öneri istiyorum

Seçenekler Stil
Alt 15.07.2008   #1
english5593
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Arkadaşlar öneri istiyorum

Selam arkadaşlar pek vaktim yok yani en kısa zamanda ingiltereye gitmek istiyorum. Çok şükür para sorunum yok. Yani
Sizden istediğim memnun kaldığınız sorunu az olan acenta ve dil okulu. EFi araştırdım pahalı olmasının dışında pek kusurunu okumadım. Acenta ve okul tavsiye edermisiniz bi kaç gün içinde gidip kayıt olucam
english5593 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2008   #2
english5593
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Arkdaşlar yardımcı olun lütfen. Acenta ile bi dil okuluna yazılmak istiyorum para önemli değil
english5593 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2008   #3
dRy
Çaylak Üye

Yazılar: 22
seni anlıyorum her şey çabucak netleşsin hemen kayıt olayım bitsin istiyorsun ama önce araştırma yapman gerek nette. sen nasıl birisin, nelerden hoşlanırsın, hangi ildesin ki acenta önerisi istiyorsun.bunları belirtmen gerekir ki hangi şehrin senin için uygun olduğuna karar verilebilsin.ayrıca herkesin beklentisi farklı olabilir. bunun için ne kadar süre kalmak, kaç saatlik eğitim almak istediğini de söylemelisin.acentalara mail at mesela.gelin yakın zamanda görüşelim yüz yüze diyeceklerdir sana.hem orada daha çok bilgi edinmiş olursun.ama onların ticari iş yaptıklarını unutma tabii.
ve pek tabii bütün bunlar için -bir ön bilgi olsun diye- nette dil okulu diye aratıp oralardaki yorumları okumanı, hatta okulların sitelerinden direkt bilgi almanı, sonra aklına yatar gibi olan bir okul varsa bu sitedeki arama motorundan o okulun adını aratmanı önerebilirim.
çünkü ben de öyle yaptım(ağustos başında Cambridge'teki Regent'a gidiyorum bir aksilik olmazsa) ve karar vermek-eğer ince eleyen biriysen- aylar sürebilir
elini çabuk tut ve araştırmaya en azından bu forumun "dil okulu" başlığındakileri okumakla başla.kolay gelsin
dRy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2008   #4
Alderamin
Çaylak Üye

Yazılar: 20
Valla dostum arkadaşın dediği gibi bayağı okul ve yerleşim yeri var. Biraz daha bazı şeyleri netleştirmen lazım, Örneğin Londra mı istersin? Londra istersen nasıl bir kurs istersin? Pahalısı var ucuzu var hatta cok ucuzu ve cok pahalısı var. Eger detaylı bilgi istersen elimden geldigi kadar yardım edebilirim...

Erkan
Alderamin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil