Merhaba yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim, konuya hemen giriyorum. İstanbulda yaşıyorum ve 1988 doğumluyum 1. sınıf üniwersite ögrencisiyim aynızamanda özel bir firmada sigortalı olarak kasiyerlik yapıyorum okuduğum üni. uzaktan ögretimdir sadece yılda iki kez finaller için sakaryaya gidiyorum (SAKARYA ÜNİWERSİTESİ) ve geri kalan ödevler kısa sınavlar vs. internet aracılıgı ile yapıyorum yani devamsızlık gibi bir sorunum yok askerligim okul tarafından tecilli, ekim ayında ingilizce kursuna başlıycam ve 2 kur gitmeyi planlıyorum aynı zamanda kurs donemi gelene kadar internetten indirmiş oldugum The Rosetta Stone diye bir programa calısıyorum Allah izin werirse ingilterede dilimi geliştirmek ve uzun bir dönem orda yaşamımı sürdürmek istiyorum ortalama 3-5 yıl şimdi benim düşüncemde ögrenci vizesi zannedersem ilk başvurumda 1 yıl daha sonra ingiltere,deyken 1-2 yıl daha uzatabilecegimi düşünüyorum yada sizin önerebileceğiniz farklı bir vize türü varmı hangisi benim için uygun olur birde üzerimde bir araba russatı war ve 2 yıl oncesinden beri olan bir banka hesabı ve sürekli işlemde olan bir hesap ve içerisinde bir miktar para, birde 8 bin ytl lik kredim war zamanında ödedigim, vize basvurusunda bir sorun olurmu bana biraz yardımcı olursanız cok sewinirim şimdiden tesekkurler... (Bu arada dana once 2002 senesinde hollandaya gitmiştim 3 ay)...
Konu altay61 tarafından (24.09.2008 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.