Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Arkadaşlar İngiltereden türkiyeye alışveriş artık çok kolay olacak.

Seçenekler Stil
Alt 18.11.2009   #1
ingilteredenal.com
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Smile Arkadaşlar İngiltereden türkiyeye alışveriş artık çok kolay olacak.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere çoğu alışveriş sitesi Türkiye'ye shipping hizmeti vermemekte. İngiltereden alışveriş yapmak özellikle e-bay'den çok ucuz. İngiltereden.com sitesi ile size vereceğimiz ingiltere adresinizi kullanrak istediğiniz postayı türkiye adresinize gönderebilirsiniz. Birçok kişi gibi sizde ingilteredenal.com'un güvenli hizmetini kullanmaya başlayabilirsiniz.Üstelik 1 Ocak 2010 tarihine kadar üyelik ücretsiz. Deneyin. Görün.

ingilteredenal.com
ingilteredenal.com isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2009   #2
Tasarımcı
Kıdemli Üye

Yazılar: 325
bu tarz siteler zaten üyelik ücretsiz. bide paramı almayı düşünüyorsunuz. TR de olupda TR de bulunmayan bişey aklıma gelmiyor doğrusu, helede posta masrafını düşünürsen
Tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2009   #3
gunix
Üye

Yazılar: 84
amerikadaniste.com ile aynı mantıkta açılmış bir site galiba(!)..
1-)Yapılan işte sunuşun önemli olduğu kaçınılmaz bir gerçek, bu yüzden sayfanızdaki yazım hatalarını gözden geçirseniz iyi olur..
2-)Seo optimizasyonuna ufak bir ayar gerekli..

Konu gunix tarafından (22.11.2009 Saat 06:28 ) değiştirilmiştir.
gunix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2009   #4
ingilteredenal.com
Çaylak Üye

Yorumlarınız için teşekkürler ,
Aslında ben pek çok alışverişimi ingiltereden yapıyorum.Bi tek sorun shippingti onuda bi şekilde çözmüştüm.Tr'de herşey var ama üzerine ötv,kdv,atv ztv ne varsa eklenince bence pek makul bir fiyat çıkyor ortaya.
Çok kısa bir örnek araba yedek parçası.Küçük ama pahalı bir parçayı çok ucuza alabilirsiniz.Zaten 2000-2005 civarı peugeot 206, 600-700 pound. Bunun gibi neler var.Gunix teşekkürler Seo optimizasyonunda ne gibi ayarlar yapmalıyız acaba.
Saygılar
ingilteredenal.com isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009   #5
Tasarımcı
Kıdemli Üye

Yazılar: 325
pegugeot derken arabadanmı bahsediyorsun... ? bir siteden araba aldınmı onu tr ye sokarken ötv kdv gümrük ödenmiyormu sanıyorsun... eminim ben yanlış anlamışımdır... araba deil yedek parçayı kastetmişsindir, ki avrupa ile tr arasında gümrük birliği olduğundan dediğin kadar uçuk deil fiyat farkları
Tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2009   #6
ingilteredenal.com
Çaylak Üye

Yok yok araba deil, zaten direksiyon sağda mümkün olsada istem
Gümrük birliği bence hikaye, eğer gerçekten uygulansa bir çok üründe uçurum oluşmaz. Belkide uygulanıyordur ama devletin aldığı vergiler az değil. Başka bir örnek vereyim.
Ingilterden bizzat kendim bir tane bebek arabası satın aldım.Fiyatı 117 pounddu. Bana 290TL'ye geldi. Türkiyedeki fiyatı 580 Tl'ydi. Nasıl fiyat ?
Herşeyde iddia etmiyorum ama bir çok ürün bence çok daha ucuz.
Alt 16.12.2009   #7
mercan
Çaylak Üye

Nasi birseydir bu analamadim. sitenizide inceleme firsatim oldu. Siz diyorsunuz ki alacaginiz seyi alin odemesini yapin , bizim ingilteredeki adresimize gonderin biz size gonderelim . neden?

*siz tasima sirketimisiniz?
*siz gumrukten mal sokarken bir ayricalikmi yaratiyorsunuz?
*sizin gondereceginiz kargo bedeli 100 euro yu gecince gumruge takilmiyormu?
*neden ayrica size ucret odemeliyiz?
*fatura bedeli 100 euro altindaki butun urunleri hediye kapsami dahilinde zaten ulkeye sokabiliyoruz sizi neden tercih edelim?
*size neden guvenmeliyiz? daha dogrusu size nasil guvenicez?
*yaptiginiz isi hangi aciklama adi altinda yapiyorsunuz?
*alacagimiz urundeki konsimento ismi urunu siparis eden adinami sizin adinizami gelicek?
* sizin adiniza gelicekse urunu gondermeme olasiliginiz sizce yuksek degilmi?

daha vardida kisa tuttum sorularimi. cevaplarsaniz sevinirim.
mercan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2009   #8
ingilteredenal.com
Çaylak Üye

Merhaba Mercan,
Sanırım yeteri kadar inceleyememişsiniz sitemizi. Eğer siz kendi adresinize gönderebiliyorsanız ödemenizi yapın ve kendi adresinize postalayın, bize göndermenize gerek yok. Biz posta hizmeti vermeyen sitelerden alışverişlerde hizmet veriyoruz. Ve tamamen yasal çerçevede, yani size gümrükte bir ayrıcalık sağlayamayız.Sorularınızın cevabını, iyi incelerseniz sitemizde bulabilirsiniz. Güven konusuna gelince, bu tamamen karşılıklı. Eğer bu güveni alamazsanız hizmetimizi kullanmayabilirsiniz. Sorularınızı tutmayınız, mantık çerçevesinde sorunuz, yanıtlayalım. Ama tekrar ediyoruz, Tr'ye kendiniz gönderebiliyorsanız, bizimle işiniz yok demektir.

Seçenekler
Stil