arkadaslar belki saten duymussunuzdur ama duymayan gormeyen arkadaslar icin yazayim..
fiyati £219 markasi asus Eee 4g pc die gecior(google youtube da arayin cikior tanitimlari) ben aldim 3 gun once cok gusel bi alet...apple mac tarzinda bi alet uretmis asus kisaca..ufak 7" ekran 4gb hafiza (+ usb hard disk eklemeli >8gb< bu eklemeli hard diskten istediin kadarda koyabilirsin 4 tane usb i giris i war nede olsa...kendisinde ekranin ortasinda ustte kamerai war...linux veya windows XP ile calisma ozelligi war (benim tercihim linux) ben toysrus tan aldim belfasttan ama london da stocklarinda kalmamis ama pc world de bulabilirsiniz....
NOT: asus elemani filan deilim onlarlada calismiorum sadece boyutu ozellikleri ve fiyati cazip geldi ben aldim size de tavsiye ederim laptop arayisindaysaniz(A Mac in ucuz versiyonu diyelim)
gecen gun currys in katalogunda bi tane kodak marka bi fotograf makinasi gormustum ama ilgilenmedim icin attim....guzel biseye benzior ben kullanmadim ama ozellikleri ve fiyati iyiydi tam hatirlamiorum bi currys e bak istersen