İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

arkadaslar acenta 200 poundumu geri odemiyor.

Seçenekler Stil
Alt 30.03.2008   #1
mesut
Çaylak Üye

Yazılar: 1
arkadaslar acenta 200 poundumu geri odemiyor.

arkadaslar,
ben ocak 2008 de ***** DANIŞMANLIĞI ile ingilteredeki EC dil okuluna kayıt yaptırdım. ön ödeme olarak da 200 pound aldılar. vede ayrıcana vize hizmet ucreti olarakta 50 ytl aldılar. vize basvurusu yapıldı ve red verildi. ben bilgi univeirstesi siyaset bilimi mezunuyum. fakat sahibi oldugumuz otobus uzerinden sigortalı gozukmekteyim. basvuru yapılırken en onemli sorulardan birine donuste ne iş yapacaksınız sorusuna aynen su cevap verilmiş '' söförlük yapacağım'' tabi hali ile benim vize basvurum ekonomik nedenlerden dolayı ekonomik durumum gayet iyi olmasına ragmen red edildi. ve bunun karsılığında censunun ingilteredeki dil okuluna yatırmak için aldığı parayı geri isteyemem sozleşmesi imzaladığımdan dolayı benim 200 pound paramı yaktı ****. yani kısacası ***** adlı şirket duzgun basvuru yapamadığı için artık kasden yapılma ihtimali yuksek , cunki eğer red edilirse censu o 200 poundu cebe indiriyor. sozde ingilteredeki dil okulu istyormus diorlar. yani kısa yoldan hiç bir hizmet vermeden 200 poundumu kaptırdım. isteyenler ddaa ayrıntılı bilgi verebilirim. bu tur dansımanlık sirketlerini herjkes bilmeliki halkımız magdur kalmasın. ingilteredeki dil okulu odeyeceğim geriye dedi. bi baktık benim 200 pound hiç ingiltereye gitmemiş.

eğer daha ayrıntılı sormak isterseniz. mail adresim [email]mesutguder@windowslive.com[/email]
mesut isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2008   #2
EdiThor
Bobby

Yazılar: 56
Yukarıdaki yazı "Acentalar ile ilgili Eleştiriler" hakkında alınmış karara uymaması nedeni ile editlenmiştir. Lütfen bu hususlara dikkat edelim.

http://ingiltereforumlari.com/acenta...iler-t954.html
EdiThor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil