merhabalar ewin tam olarak yeri nerde ve oda paylasımlı degıl degılmı bıde 30 agustos 17 eylul tarıhlerı arasına kac para olur yasayanlar turk mu bılgı werırsenız sevınırım
merhabalar ewin tam olarak yeri nerde ve oda paylasımlı degıl degılmı bıde 30 agustos 17 eylul tarıhlerı arasına kac para olur yasayanlar turk mu bılgı werırsenız sevınırım
ev docklnand da . tam royal dockland golu varya onun kenarinda .elinde tupe map varsa eger WEST SILVERTOWN istasyonunun oldugu yerde . oda paylasimli degil degilmi derken ne kastettin anlamadim . ben parayi sorim bi .
evdekiler turk . ben + 3 kisi daha = 4 kisi . ev buyuk zaten sorun olmaz . bir ara muhabbeti gecmisti oda kiralamak falan . ben bi soracam hala dusunuyorlarmi .
yok yok tabiki odayi kimseyle paylasmicaksin . ben konustum olur diyorlar. wireless var evde. televizyon var odanda . yatacagin yatak double yatak cift kisilik gardolap vs. var hersey var yani . 120 lira burasi . valla daha ucuza bulacagini sanmiyorum ustelik temiz ev. daha 2 gun once ingiliz birinin evini terk ettim dayanamadim merkeze yakin ayrica 20 dakika .
120 dedıgın pound demı ben walla bak 30 agustosda odaya gırıs yapıcam 17 eylul aksamı donucem bu hepsi icin 17 gun ıcın 200 pound verebılırım.. uygunsa haberleselım bırde tam olark yeri nerdeydi